söndag 1 mars 2009

Söndag 1/3-2009 20:00

DAG: Japp natt igen då, somnade rätt bra igår redan vid halv ett tiden, men vakade igen till tre. Låg en halvtimme och försökte somna om innan jag tog på mig lurarna. Låg med dessa på fram till halv sex då jag förökte somna om igen. Detta gick dock inte så bra men nån gång på morgonen lyckades jag ändå somna om. Tror klockan var åtta nio tiden när jag somnade igen, vaknade upp till elva. Seg var jag så det tog lite tid innan jag kom ur sängen, men fick i mig frukosten och efter denna så satte jag igång med att dammsuga. Vid detta laget var klockan ett eller nått sånt, efter detta så var det hemsidan som gällde. Jag ändrade maila mig sidan och statisik sidan och info sidorna med. Så gjorde en ny maila mig sida inte mycket att ha men tog bort den gamal för den kommer inte fungera på nya hotellet. La även in en notis på nyheter om detta. Jo jag kan meddela att jag missade mitt 3 års jubeleum det var den 23/2 då jag startade sidan. Jag har kommit upp till 95 uppdateringar sedan 2006. Men i börja så uppdaterade jag inte så ofta, lite mer nu på slutet när jag la till målningar. Jo skall säga att mitt nya hotell heter www.binero.se (öppnas nytt fönster) de har flera år fått bra betyg från internetwolds test, men i år så fick de bästa hotell 2009. Ni kan kika om ni har lust. Så mer då, jo ingen målning idag alltså, skall hålla på det ett tag till tror jag. Lite jobbigt att radera alla filer bara man kan bara radera en i taget, av nån anledning. Men nu är det klart och snart skall jag byta hotell. Om allt går som det skall så skall jag köpa och installera det till söndag den 15è så är tanken iallafall. Hoppas jag kan ladda hem databasen från gamla bloggen med men skall hör med dem om det när jag ringer till söndag 15è.

TRÄNING: Japp kör på igen då tills imonn, kör inte vänster på bröst och axlar så får vi se vad sjukgymnasten säger om det. Kan säga att det är redan bättre i den när jag slutade med det till förra veckan. Gör inte alls så ont nu, kan säga att jag var hel seg när jag pratade med honom. Hade just kommrit ur sängen och sov inte många timmar den natten. Men jag skall ta det med honom när jag kommer dit, förhoppningsvis så kan han ge mig ett sätt att göra det jag nu inte gör så jag kan köra på igen.

NOVELL: Jepp inget idag på denna punkt, kommer inte gå på igen förrän till fredag igen. Imonn är det träning sedan tisdag är det sjukgymnasten efter det kommer min lilla kompis på detta kommer träning igen. Sen så skall jag köra på igen. Tänkte att jag skulle ta mig upp i parken till tisdag eller onsdag så jag kan göra lite rekning innan jag skriver ner det. Det handlar om redbergsparken så skall se hur det ser ut, jag har en bild av det men vet inte om den stämmer med verkligheten. Vi får se tisdag onsdag.

Japps då skall jag upp och inkassera miljonerna igen då, säger Tjingeling! :D :P :D  

Inga kommentarer: