lördag 21 mars 2009

Lördag 21/3-2009 20:00

DAG: Jepp dags för natt igen då, tog gamla tabletter igår men de tog inte mycket bättre än den nya. Kan meddela att jag hade förhoppningar om att de nya skulle ta bättre, men, men så var det med den saken. Sov fram till tre tiden sedan en timme mellan fram till tio då jag drog mig upp ur sängen. Nja jag låg faktiskt kvar till halv tio innan jag gick upp ur sängen. Men ändå rätt utsövd trotts kass natt, fick i mig frukosten och lyssnade sedan på musik. Undertiden jag gjorde detta så tog jag en skärmdump och skickade till supporten för writer. Jag hade lite fel det går inte att skriva åäö i överskriften men nere i texten går det bra. Men det går inte att byta rad eller att skriva in länkar. Det gick innan så det måste ha nått med wordpress 2,7,1 att göra, nja skall nog vara 2.7.1 inte komma där va. Så men det kan ju vara så att de inte har fått den nya att fungera eller så är det wordpress som har en bugg. Jag menar om det är nytt så jag tog den sista kanske inte var så bra kanske skulle tagit en äldre utan buggar i? Om det nu är bugg, men vi får se vad supporten säger om det. Så imonn skall jag ringa till bineros support och ställa ett par frågor till sen är det nog bra med det sen. Så var jag nere med soporna glömde dem igår när jag var ute och handlade. Spännande va? Jo sedan gjorde jag träningsmat med idag innan jag satte igång med supporten. Sparade lite sås till middagen idag, gjorde karréer med ris och lite tomatsås till då. Men jag tycket inte att den passar till kött som det står på förpackningen, passar bättre till tonfisken. Så fick jag ett meddelande om att min hotmail kommer debiteras igen nästa månad. Jag har ett köpt konto så jag kan ladda hem det i mailboxen så slipper jag reklam mm. Kostar 159 per år kan jag också skicka 50 MB meddelanden med den, vad jag skall ha det till men jag har det iallafall. Och det är tur att jag har den för jag har fått 2 mail sedan jag öppnade hemsidan 2006 då känns det bara att veta att jag har 10gig utrymme om nu nån gång nån mailar mig, eller hur. Japp det är lördag och det är dags att kamma hem storkovan igen på lotto som vanligt varje vecka. Japp. Mer nä inte idag kommer igen imonn om ni vill va med då, ses.

TRÄNING: Japp klockan fyra drog jag igång med stretchen då som vanligt på lördagar. Och som vanligt var det trögt att köra, men det gick ändå bra vet inte om denna stretch ger nått men lite kanske. Får vi hoppas iallafall. Magen har jag också som valnigt lite träningsvärk i efter torsdags träningen. Men jag har hållit på i, tror det är 25 veckor nu så det är konstigt att det fortfarande gör ont, eller?

NOVELL: Jaha inget idag alls att göra på denna front idag. Men det skall bli skoj att köra om till tisdag iallafall. Så får vi se vad som händer då, sedan skall jag på onsdag köpa mat så då går den dagen bort. Men vi får se hur det går, ni kommer få en rapport till tisdag kväll vid halv nio tiden nått sånt.

Japp kan meddela att tangentbordet har lite problem just nu för en lite stund sedan. Signalen var låg varför detta hände kan jag inte svara på, men vi hoppas tillfälligt fel eller hur. Näe dags för mig att säga Tjingeling! :D :P :D  

Inga kommentarer: