torsdag 19 mars 2009

Torsdag 19/3-2009 21:40

DAG: Japp natt då igen, somnade rätt bra igår, dock inte efter en halvtimme som det står. Ja skall sanningen fram så står det inte det, det står ta en halvtimme innan sömn, eller nått sånt. Men jag somnade rätt gott ändå, vaknade igen till tio tiden idag. Låg ett tag och drog mig men kom upp och fick i mig frukosten. Sedan lyssnade jag på musik fram till ett tiden nått sånt då jag satte mig och läste lite fram till två, näe det var nog till tre och jag satte mig vid två tiden. Så var det. Så innan detta så pillade jag med writer idag men det jag gjorde, kan säga att jag fick lite delade instruktioner sist, gav inget resultat idag iallafall. Felet består så jag får blogga för hand tills det lösts, men om det löser sig återstår att se. Så sedan slog klockan fyra och jag drog till träningen kom hem och stretchade sedan middag på det. Kan säga att middagen idag smakade utsökt, det smakade bättre än i måndags. Tror jag kan köra detta ett tag till innan jag byter käk. Spanade på mythbusters idag med undertiden jag åt. Jo så kan jag meddela att tangentbordet känns riktigt bra. Lätt att hitta knapparna och känns bra, trotts helt annat motstånd i tangenterna. Så det skall nog gå bra att köra på imonn men det. Fick uppdatera mitt adobe pass idag med fick ett mail om det igår som jag åtgärdade idag. Kan inte fatta vad det har med saken att göra kan bara hoppas på att inget har ändrat sig hos dem nu. La in lite fel idag så jag fick en annan e-mailadress men får hoppas att det bara var på forumet som det ändrades. Det var illa långt med text att läsa så jag läste inte allt utan klickade till. Vad är det man säger, to mutch information. (kan säga att jag inte har en aning om hur det stavas men nått sånt är det nog, ja eller inte) Japp mer då? Näe inte idag kommer igen imonn om ni har lust.

TRÄNING: Jaha körde på idag med och det gick riktigt bra idag, nja inte allt när jag kom till intervallen så gick det inte så bra. Men resten gick bra och det känns bra, skall köra på nu till nästa månad då jag skall rotera igen så får vi se hur det går då. Går detta bra så skall jag ringa till pt:n en dag och hoppas att hon kan förklara varför jag inte får ny styrka. Men vi får se hur det går, kanske för att solen lyser?

NOVELL: Japp laddat med nytt tangentbord så skall jag köra på imonn. Skall då om allt går som det skall köra 3,5 sidor för att komma ikapp igen. Sen skall jag ut och köpa lite efter detta som komma skall. Sedan kör jag lördag med så skall det nog bli bra. Kan dock säga att jag inte har så många sidor kvar nu kommer kanske ta slut imonn redan. Hänger ni med får ni veta, huuuu så spännande, ja eller inte.

Jaha dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: