torsdag 5 mars 2009

Torsdag 5/3-2009 21:41

DAG: Japp somnade rätt sent igår men vaknade redan till nio tiden, låg dock fram till tio innan jag gick upp. Tidig start på dagen idag, men jag fick i mig frukosten och sedan lyssnade jag på musik fram till ett då det var dags för lunch. Fick i mig den samma och har inte gjort ett dugg idag faktiskt. Spelade lite spelade lite spel idag innan jag drog till träningen. Annar har det varit lugnt hela dan. Mini blogg idag tror jag visst. Jag funderar om det är något jag glömt men tror inte det. Jo jag drog till träningen idag vid fyra som vanligt och kom hem idag lite sent mot vad jag brukar. Stretchade och sedan middag på det. Japp det var nog allt för idag det tror jag. Jo en grej till hittade jag på internet idag men mer om detta nedan, novell.

TRÄNING: Japp körde på idag det gick bra på allt nästan inte på framsidan armar där var det tungt. Baksidan gick rätt lätt idag brukar gå rätt segt det men inte idag. Sedan idag körde jag tre nya övningar på axlarna, och därför var jag rätt sen idag hem. Tungt var det och långsmat gick det med, men jag kör som man skall köra långsamt. Så idag var jag klar till kvar över sju, och intervallen gick illa trögt på cykeln idag fick tre stopp. Det var länge sedan det gick så trögt på den, men får hoppas det blir bättre när jag gått lite mer. Förra gången innan jag höll upp så gick det lättare med intervallen när jag gick. Japp får se hur det går till måndag, nu är det gång imonn sedan stretch till lördag.

NOVELL: Japp har klagat att det tagit tid för hemmet att höra av sig som de sa till mig. Men det visade sig att de inte alls hörde av sig, tävlingen är avgjord och jag var inte med. Detta visste jag dock långt innan, men de sa till mig att de skulle höra av sig, japp så var det med det. Och att de skulle köpa min är inte heller troligt alls. Så nu var det sagt och ni har fått veta som jag lovade.

Japp dags att sova då igen hoppas jag har fått ny tablett får se hur den tar då. Men om detta imonn. Näe nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: