onsdag 4 mars 2009

Onsdag 4/3-2009 20:00

DAG: Rätt bra natt på det hela taget kom igång idag vid tio men låg kvar till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten, nej innan detta så satte jag mig vid datorn och kollade bokus och beställde två böcker från king. Svarta tornet tre och signal i pocket fick ett presentkort från gallup som jag är med och svarar på frågor på 100 bagare. Så jag tog de två och kommer innom sex sju dar på posten. Sen drog jag iväg och fick i mig frukosten, då var klockan redan tolv när jag började på den. Sedan slog klockan ett och jag drog till min lille kompis, vid tre tiden så drog jag till apoteket och fick ut lite sedan hem. Lagom till maten som idag blev köttbullar med mos, nja det var inte så gott mos idag. Men det gick ner. Så sedan har jag pillat med spelen fått ner åtta spel men jag skall kolla igenom lite till innan jag ger upp. Så mer då? Jo fick en kommentar igår från Nilla skrev mitt svar i samma kommentar så det finns där. Hon har egen site på http://www.wiwa.se/swedish.html kan ni kolla in om ni har lust, musik är det om ni vill lyssna in. Tog en kort koll igår men har sparat adressen skall se en dag på det. Så mer då? Näe inte idag ses igen imonn om ni har lust.

TRÄNING: Japp idag blir det gång för mig en runda, sket i det igår men idag skall jag köra på. Så skall jag lägga till de övningar som jag skall göra på torsdagar imonn. Det är tre övningar på axlar så kör jag två på måndagar, sedan till kommer två till till dessa. En skall jag köra så det blir tre på måndagar fram tills om en månad då lägger jag på två till. Får vi hoppas att axeln håller skall gå på lugnt när jag kör igång.

NOVELL: Jaha så tills fredag skall jag gå på varelsen igen, fick för mig att jag höll på med gubben men den är klar. Så skall hitta på ett slut på den med har inte gjort detta än. Men det kommer så småningom.

Näe dags att gånga en runda då igen, förhoppningsvis så blir jag lite starkare i benen av detta med. Så nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: