fredag 6 mars 2009

Fredag 6/3-2009 20:00

DAG: Japp natt igen då, tog den nya tabletten igår som jag brukar vid halv tio tiden. Och jag sov knappt nått inatt, lyckades somna lite vid sex tiden men  vaknade igen runt tio fick jag sov tid fram till tolv så lite sömn fick jag ändå. Det var nog dumt av mig att bara ta en efter träningen men tänkte att dessa skulle vara starkare så jag tog bara en. Japp skall köra två idag tills i natt så får vi se om det ger bättre resultat. Men men vi får se tills imonn, om jag sov nått inatt. Kände inte alls av den jo kanske lite men det gick över till tolv tiden sedan var jag klar vaken. Fick ta av mig lurarna till två tiden för batteriet var slut. Vi får hoppas på bättre tur idag med två stycken tabbisar, ja någon effekt iallafall kan vi hoppas på. Återkommer med info imonn om detta. Jo nu har jag nått botten på aftonbladet noll (0) som läste bloggen igår, men nu kan det bara bli bättre kan inte bli sämre iallafall. Japp som jag sa så kom jag upp ur sängen rejält trött vid tolv tiden och fick i mig frukosten. Hade inte mycket hopp för att skriva idag men det gick ändå, så länge det inte är många dagar i sträck så bruka jag orka. Så till ett tiden så drog jag igång med novellen, var klar starx innan halv tre. Och jag fick i mig mjukisen, sedan efter detta drog jag till apoteket och sedan bokhandeln och sist ica. Jag fick mitt ica kort idag och drog mina poäng för första gången idag. Gick inget vidare jag visste inte hur man gjorde, men jag fick till det tillslut. Så var på apotekte för att köpa alvedon och lämna lite gammla tabeletter som jag hade i lådan. De ena gick ut 2006 andra gick ut 2007 brukar köra alvedon de tar bäst jag har testat andra med men de är inte så bra. Men fick ta de sista idag på avledonen som tur hade jag två kvar. När jag sover dåligt så brukar jag få ont i nacken så även idag men det gick över och när jag drog igång med novellen så hade de verkat. Så fick på bokhandeln en notiskloss och en penna, det suger ut ur den när jag kör story. Sedan hem och satte igång med maten, hade kyckling ala milda idag men jag körde på för låg värme så jag fick köra på den fem minuter till efter de femton det skall ta. Jag vet inte om jag gjort det på den nya spisen någon gång innan, har jag så minns jag inte vad för värme jag skulle ha. Men fem min extra gjorde susen så det var gott mos idag. Men mycket stålar gick åt idag får leva snålt tills jag köpt hotellet, sedan vet jag vad jag har kvar. Så smålt ett tag nu. Nu har jag sovit kasst då blir bloggen lång brukar vara så iallafall så även idag. Får vi se om någon läser idag då?

TRÄNING: Japp känner av nya axelövningarna idag inte så mycket men lite grann. Känns att jag inte kört de musklerna nån gång, så gjorde jag illa långsamt också. Så skippar gången idag känner inte för det efter så kass natt, lägg sedan till att det rengar ute med. Det är inte bra men sover jag inte så är det bättre att ta igen sig. Kan bara hoppas att jag får sova inatt.

NOVELL: Jahapp körde på idag trotts att jag kanppt sov nått alls, tänkte inatt näe jag skall köra ändå. Jag känner att tiden inte kommer att räcka annars. Körde igång rätt sent vid ett tiden idag men fick ur mig fem sex sidor ändå. Sedan på vägen hem från ica så gick jag trapporna upp och rekade hittade ett ställe för Loke att gömma sig. Dock finns inte någon bänk där men den kan jag hitta på, lite frihet har man. Känns bra att reka lite för info blir bättre om man känner till vägen upp som han skall gå.

Jahapp dagsa att säga Hej om det nu är nån som läser vill säga, om inte så säger jag ändå Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: