söndag 22 mars 2009

Söndag 22/3-2009 20:00

DAG: Japp igen då natt brukar börja så, så även idag. Somnade rätt bra ändå igår men sov inte länge alls innan jag vaknade igen. Sen höll det på så hela natten fram till tio då jag kom upp, det blev inte så mycket sömn men lite iallafall. Sedan hade jag inget att göra idag heller så det var lugnt. Fick i mig frukosten och sedan lyssnade jag på musik fram till elva tiden nått sånt. Då jag satte igång med dammsugningen, på detta drog jag till ica och handlade lite. Efter detta så såg jag på filmen jag spelade in igår, star wars III har sett den men det går att se igen. Trotts att tekniken de använder i de nya så är ändå de gamla bättre än de nya. Rent tekniskt så är de nya bättre men lite kasst är det vi vet hur det slutar och vad som skall hända. Så betyg så där, även om animeringarna är bättre så blir det bara så där. Men jo jag fick radera ett antal gamla filmer disken var full. Gjorde det igår innan jag la in de nya. Så fick i mig middagen och lunchen och som sagt så spanade jag på filmen då. Jag har även idag kollat lite på programmen som jag kan lägga till till siten. Tänkte kanske en gästbok fanns en men det var inte så snygg skall kolla innan jag sätter mig och läser på det andra alternativet på gästbok fanns en till men jag hann inte titta på den skall se sen. Bästa är att det finns spam skydd på det jag kollade på. Men vi får se hur det andra ser ut, men jag vet inte om jag lägger på det eller inte. Vi får se, jo så ringde jag till Binero idag och fick sista svaren på mina frågor så nu har jag rett ut allt tillslut. Jo jag avslutade kontot på Telia spel och jag sa att min alarmkocka låste sig och jag trodde det var spelen, och det var det. När jag laddade ur dem så försvann problemen helt, så det var det som gjorde att det låste sig. Japp mer då? Näe inte idag inte kommer igen imonn efter träningen om ni har lust, jag finns här som vanligt om ni vill.

TRÄNING: Jaha då är det träning igen då imonn så får vi se om jag kan få ny styrka nån gång då. Men det kan hända att jag höjer det jag kan men nu kommer påsken mellan och lite klämdagar så jag skall vänta att höja, ja det vill säga att jag skall lägga på axlar och armhävningar, och som jag sa kanske höja med vem vet. Kan hoppas att pt:n kan förklara varför jag inte blir starkare, vi får se.

NOVELL: Jadå skall bli skoj att köra på dem igen, måste erkänna att jag tycket det är roligare att skiva om dem än att skriva dem. Och med detta sagt menar jag inte att jag inte tycker om att skriva dem, det är roligt men ändå roligare att skriva om dem. Så vi får se till tisdags kväll vad jag har att säga då.

Hej och hå! Dagen är lång gången och det är snart dags att knyts sig så jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: