lördag 14 mars 2009

Lördag 14/3-2009 20:00

DAG: Japp då var det dags igen men jag vet inte helt hur det skall gå men jag kör igång. Sömnen kom igår innan jag la mig så redan till elva tiden så somnade jag. Men till ett igen vaknade jag sedan somnade jag igen men till tre tiden var det dags igen att vakna. Sedan låg jag till halv fyra innan jag tog på mig lurarna. Hade dessa på fram till sju då jag gick upp, tänkte att jag skulle gå och lägga mig igen vid nio tiden som en annan dag. Fick i mig frukosten och till nio var jag inte alls trött. Så jag drog igång med novellen, när jag var klar med denna så gick jag på webbhotellet. Hade pillat med mailet innan men det fungerade inte då, så jag gick på bloggen. Fick den installerad och skulle lägga till databasen men då sket det sig. Det blev fel på bloggen, trodde jag då, så jag avinstallerade den igen och fick för mig att ta bort lite till i databasen. Och på nått sätt så lyckades jag förstöra hela databasen, jag gillar inte databas. Så jag fick ringa till supporten och han fixade till allt ladda in bloggen och la in databasen med, så nu är det okey. Dock kan jag säga att vad som hände med gamla bloggen är jag tveksam på, nya bloggen har samma adress var är den gamla? Det kan hända att ni kommer till en blogg som slutar på fredag den trettonde då är det den gamla försök då att ladda om sidan. Vad som avgör om man kommer till nya eller gamla vet jag inte med det kanske kan hända. Så jag kommer blogga varje dag fram tills den 20é då den gamla sidan slår igen. Men om ni kommer till en sida som bara har den 13/3 så är det den gamla. Jag kan inte lägga in på den mer nu den försvann bara. Så att ni vet. Jag fick igång statistiken med idag får se om nån har varit inne imonn. Om man inte kommer till den gamla sidan vill säga. Men jag skall se vad som händer imonn så får ni rapport om det då. Sedan slog klockan fyra och jag körde igång stretchen efter detta, näe innan detta, så gjorde jag träningsmaten idag redan innan middagen gjorde jag det. Stretchen var seg som vanligt på lördagar. Japp en rätt bra dag ändå jag fick novellen och hemsidan med fixad. Dock var det en tidig start för mig idag redan tre kom jag upp, ja jag var inte uppe men vaken sedan dess har jag varit. Jo det går inte att lägga upp på bloggen via windows writer den kan inte klara åäö eller länkar men jag mailade om detta idag till dem. Så jag kommer lägga upp på hemsidan för hand kopiera och limma in.

TRÄNING: Japp körde stretchen idag lite ont i ryggen faktiskt men jag gör inte så många bakåt böj som jag gjorde innan får skärpa mig på det så jag inte får ont igen. Men det gick bra idag iallafall och jag fick till ny träningsmat till måndag och torsdag.

NOVELL: Japp tidig start idag och jag var klar redan till elva idag. Fick ur mig tre sidor idag trotts kass start på dan. Så nu skall jag köra igång på nya King så jag kommer igång med den nån gång. Förhoppningsvis så är jag klar med hotellet nu. Och imonn skall jag läsa hela dan skall bara dammsuga sen är det till att läsa, det var ett tag sedan nu. Så till tisdag skall jag köra på igen på sista novellen.

Jahapp får då se om detta kommer in i gamla eller nya eller kanske båda? Den som lever får se ni får vet imonn hur det gick, om ni är på nya bloggen. Kan säga att det är mycket med det tekniska, men har jag väl fått ordning på det så skall läget var lugnt. Vi hoppas på det bästa jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: