lördag 7 mars 2009

Lördag 7/3-2009 20:01

DAG: Jaha lite bättre natt inatt, nu vet jag inte helt säkert att det var de nya tabletterna. Eftersom jag inte som många timmar så kan det vara att jag sov inatt på dem att jag inte sov nått bra igår. Dock får vi se inatt om de tar som de skall idag är jag utvilad och om de nu inte tar som de skall så går jag över till de gamla igen. Men detta vet vi imorgon vid blogg tid nån gång om ni hänger med imonn. Japp vaknade upp idag till nio sedan tio och jag kom upp till halv elva. Kände mig rätt utvilad idag ändå, men som sagt kan det vara för att jag inte sov igår natt som jag sov inatt. Fick i mig frukosten och sedan till tolv tiden gick jag igång med novellen. Så var klar till halv tre då jag fick i mig mjukisen och sedan väntade jag på att klockan skulle slå fyra då det var dags för stretch. Förberedde maten idag innan jag stretchade hade karreer och spagetti idag gött mos. Undertiden jag körde i mig maten så kollade jag på eurika och sista avsnittet av stargate atlantis. Som de hade flyttat på det hela tagt inte mycket att se som de andra innan alla klarade sig trotts att en dog och levde upp igen. Japp så glömde jag träningsmaten igen skall köra på den nu efter bloggen har riggat köket för detta uppdrag. Jo sedan var det med noll läsare på aftonbladet såg igår att nått var fel på den sidan nått med catchen så kanske hade jag inte noll igår ändå. Men vi får se jag hade nämligen noll igår med, men så stod det om nått fel. Jag vet inte om det har med detta att göra men men, nämner det iallafall. Vi får se om nån har varit där idag då? Jo telia spel sidan jag sa nån gång förra året att det måste vara nått skumt med det. Det var det man kan bara spela spelen när man har betalat, så jag skall stänga av det i slutet av månaden och ladda ur spelen jag har laddat in. Spanade på gamla bloggen och jag tycket det var skumt men fattade inte då vad det var. Jag vill också minnas att det stod att man får behålla alla spel men kanske jag trodde det minns inte nu. Fan skall jag nu ta för spel jag skall göra ett försökt till att ladda hem realarcade har en chans till att få det att fungera. Har dock inte stora hopp att få det att fungera, men en chans till så får vi se. Skall göra detta imonn så får ni se till bloggen imonn om det gick, men tror inte det.

TRÄNING: Jahapp körde stretchen idag som vanligt men hade lite träningvärk där jag inte brukar ha det. Tackvare nya axelövningar, men då vet jag att de tog ändå. Jag kan göra dem rätt snabbt på, det vill säga jag kan köra nästa set ganska snabbt på den andra. Detta eftersom jag kör med låg vikt men jag kör illa långsmat som man ska göra. Seg stretch som vanligt med på lördagar.

NOVELL: Jadå körde på idag igen men mer utvilad idag och mer på bettet. Idag när jag vandarade omkring så fick jag flera genomgångar av novellen så jag kom på rätt bra grejor faktistk. Och jag kom på slutet med idag gick jävligt bra idag på det hela taget. Fick nog ur mig sju åtta sidor idag men jag hade två korta stopp för jag ville gå igenom det lite till. Och det var bra för jag kom på nytt undertiden jag gick. Fick ihop odjuret som jag ville jag fick en hund att lukta sig till vad det var. Så man fick veta lite mer om det, kan vara skoj att avsluta novellsamlingen med en novell som är en fortsättning på den första novellen. Japp det är tanken iallafall, sedan återstår det att se om någon vill trycka dem. Tveksamt det men den som lever får se.

Nä dags att kolla mailen och inkassera de stora stålarna igen då, som vanligt varje lördag. Japp en rätt bra dag idag kan hoppas på samma imonn trotts att det är min lediga dag. Och som vanligt börjar dagen med natten innan, vi håller tummarna på att tabletterna tar ikväll. Näe dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: