onsdag 11 mars 2009

Onsdag 11/3-2009 20:00

DAG: Japp natt igen då, jag sa att de nya tabletterna inte tog så bra efter träning. Det samma gäller efter gång, tog dem igår och låg fram till fyra innan jag somnade. Och när jag gjorde detta så sov jag bara korta stunder fram till sex då sömnen var över. Jag gick upp till sju och hade ätit till åtta, sen vid nio så la jag mig för jag var rejält trött men som jag sa så kunde jag inte somna om. Och jag somnade igen och sov i tio femton minuters pass fram till tolv. Vid detta laget var jag rätt utvilad ändå och jag gick upp. Drog igång med novellen till ett tiden och var klar redan till två. Drog då på mig lurarna och lyssnade till fyra då jag satte igång med middagen. Innan detta så pillade jag lite med hemsidan har kommit på ett par frågor till att få svar på. Jag kom på tillslut hur man skulle göra för att expotera databasen men jag vet inte riktigt hur man gör sen. Skall ringa på fredag och höra efter det gäller när jag installerar worldpress så har jag inte riktigt koll på det. Det är mycket med det tekniska att kunna, vilket jag inte kan. Men det skall nog ordna sig till fredag hoppas jag. Så gjorde idag kotletter med ris var så där på det hela taget men det gick ner ändå. Där emot har jag köpt pyttipanna från euroshoper smakar skunk, men det är billigt och det gäller denna månad för lilla mig. Så det var lunchen det med. Skall ta andra tabletter tills imonn när jag lägger mig, jag tror de andra tar bättre. Om jag inte minns fel så somnade jag till två tre tiden på dem, de nya är inget vidare när jag tränar. Och träning är även gången, de tar knappt nått alls när jag har varit ute. Trodde nog att dessa skulle vara lite starkare men så var inte fallet. Men jag skall köra de gamla ett tag så får vi se om det är bättre än de nya. Så nu är det träning imonn sedan är det hemsidan till fredag så skall jag se om jag har tid till novellen till lördag eller om det är mer på hemsidan att göra till det.

TRÄNING: Jaha igår trodde jag att de nya tabletterna skulle ta bra men inte heller. Så men idag så tar jag de starka så då hoppas jag på bättre sömn tills imonn. Och gång idag då med bättre sömn efter hoppas jag.

NOVELL: Ja körde på idag trotts kass morgon och jag blev klar idag med. Dock fick jag inte till slutet som  jag ville men det kan jag ändra sen. Det tog slut som jag ville men de som sas var inte nått vidare på det hela taget. Men det fixar jag till sen, om allt går som det skall så kör jag igång till lördag med att få ner det i dokument. Men det beror på hemsidan till fredag, hoppas att det flyter på som det skall så skall  jag kunna börja på lördag.

Jahapp dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: