torsdag 12 mars 2009

Torsdag 12/3-2009 21:41

DAG: Japp rätt bra natt men lite kass morgon för lilla mig, kom upp på toan till nio tiden sedan vid tio satte grannen igång stereon så då sket det sig. Det blev ingen mer sömn efter det när den väl slutade så var jag för pigg för att kunna somna igen. Hade gärna sovit ett par timmar till, men kom upp och fick i mig frukosten. Sedan väntade jag på att klockan skulle slå ett då det var dags för lunch. Den fick jag i mig och efter detta så lyssnade jag på musik fram till två tiden då jag laddade mobilen. Så sedan när klockan slog fyra så drog jag till träningen. Kom hem och stretchade och sedan middag på det, lite mythbusters ur burken blev det med till maten. Så mer? Nä jo imonn skall jag köpa nytt webbhotell och pilla med det, ja jag skall om min simultan kapacitet räcker till tvätta med. Så mer nu då? Näe nog för idag tack för idag. Kort blogg idag igen…

TRÄNING: Japp körde på idag igen men jag får ingen ny styrka, fan kan det bero på? Skall ta en dag och slå en signal till pt:n om det hon kanske kan säga varför. Idag när jag körde intervallen så gick det till en börja trögt på cardion men på slutet gick det lätt. Där emot när jag kom upp på cykeln så tog krafterna slut helt. Mat kan det inte vara kanske sömnen? Japp vi får se vad pt:n säger om det nån dag. Jag körde intervallpasset relativt lätt innan säg en tre fyra månader sedan. Kanske behöver paus? Japp vi får se vad hon säger.

NOVELL: Japp då är det tvätt och webbhotell imonn då och om allt går bra så kör jag igång på varelsen till lördag. Vi får hoppas att det löser sig lätt med hotellet.

Japp dags att säga Tjingeling! :D :P :D  

Inga kommentarer: