lördag 28 mars 2009

Lördag 28/3-2009 20:00

DAG: Jahapp natt igen då, har sovit dåligt ett par dagar nu så igår när jag la mig somnade jag nästan med en gång jag la ner huvudet. När detta händer så vaknar jag till ett tiden, så även inatt. Upp till kvart över ett somnade igen och sedan till två och tillsist till tre, vid detta lag var jag klar vaken så jag tog på mig musiken. Låg med denna på till sex sedan gav jag upp att somna om igen och gick upp. Fick i mig frukosten och lyssnade på musik fram till nio då jag la mig igen och jag somnade i små portioner fram till halv elva så jag kom upp igen. Hade tänkt mig lite mer sammanhängande sömn men icke. Fick på mig skrivlurarna (ja detta är min sony spelare med skriv musik i) och satte igång. Var klar med detta till två tiden då jag drog till ica och handlade lite igen. Bland annat träningsmat och en pöse med chili bågar det var gott mos det. Idag körde jag lite improvisation när jag köpte träningsmat, grunden var kyckling två filéer sedan var det champinjoner krossad tomat créme fraiche (fick slå upp det ordet jävla fransmän stavar som idioter kunde väl stavats kräm fräs eller nått) naturell och en hög med chili peppar, kan dock meddela att jag glömde grönsakerna köpte sommar grönsaker att ha i men glömde dem. Är detta gott och det tror jag att det skall vara så kommer jag lägga upp receptet på min sida. Skall smaka det till måndag så får vi se. Köpte ny pasta med fan vet om jag vill ha pasta är rätt trött på det men det blir godast med det till. Vi får se till måndag vad jag säger om det, smakade lite och då var det iallafall gott. Jag gjorde träningsmaten innan middagen, den avnjöt jag med ris och pepparsås. Till detta stekta jag lite pepparbiffar, pepparbiffar med pepparsås? Ja det är gott men jag fick i mig lite väl mycket chili bågar så det gick lite trögt att få i sig det idag. Men det var gott. Skall ha kyckling med pepparsås imonn så att såsen inte blir dålig. Kollade trippel X nått idag näe inte mycket att ha det inte, men det gick ner när jag åt. Nu är det bara terminat att följa resten är borta nu. Men skall spela in lite till imonn och i övermonn så jag har nått att blänga på. Skall se bond roal har inte sett den och så var det en till jag spelar in men minns inte vad nu. Japp tidigt idag redan tre upp är segt som fan men det blir alltid så när jag somnar med en gång. Kanske dålig sömn har med kasst ork på gymmet, kan va så.

TRÄNING: Jaha stretch idag då ja, seg som vanligt men kanske gör det lite nytta ändå. Så skall jag kolla noga om jag sover natten till måndag och resultatet på gymmet då. Fan inga tabletter tar nått alls just nu, så vilka skall jag ta nya gamla? Japp får se hur jag gör med det idag, skall ta nya idag så får vi se om de tar nått. Men sov inte mer än fyra timmar inatt så inatt skall de nog ta ändå.

NOVELL: Japp äntligen en dag då jag kunde få skriva. Började vid tolv tiden och körde klar odjuret idag första omgången. Och nästa i högen var villan, det var den jag vann tävlingen med. Jag gick på den idag efter jag var klar med den första. Jag skriver på annat sätt den alltså, men jag skall lägga till lite på den som jag fick ta bort när jag tävlade. Man fick inte ha så många ord på den tävlingen, men jag har lite mer blommigt språk på den. Och lite är okey att ha med, men läraren sa att man skulle undvika detta blommiga språk. Ja skall jag vara helt ärlig så är det nog inte blommig språk men lite gestaltning som fattas på de andra. Jag kan säga att det märks att jag precis gått ut kursen. Det blev bättre då än nu, men det är inga problem jag kan lägga till nu. Det är ju liksom meningen med att göra om det. Så jag har gott hopp ännu för att jag skall få till den nån gång. Nu är det King som gäller fram till halv nio då jag skall få i min tabletterna och sova gott hoppas vi då. Det blir en timme läs.

Ja dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: