fredag 13 mars 2009

Fredag 13/3-2009 20:00

DAG: Japp fredag den trettonde igen då, för tredje gången i år. Kom upp till tio tiden sedan var det svårt att somna igen. Somna rätt bra igår kväll på de gamla tabletterna vid halv två tiden tidigare än de nya. Kom upp och fick i mig frukosten sedan till tolv tiden så drog jag ner till tvätten. Vid detta laget så hade jag köpt hotellet och pillat med det ett bra tag. Så var nere och slängde in tvätten och sedan upp för att pilla med hotellet. Kan säga att det inte alls var så lätt som de fick dem att framstå. Ringde nog en fem sex gånger till dem innan jag fick det att fungera. Nu är det problem med mailet det går inte att nå mig på webmaster@henrikporali.se det är inte igång ännu men nu kan nå mig på hps65@hotmail.com så använd detta stället. Hoppas på att det går igång nån gång i monn. Fick lägga upp allt med ftp iallafall det gick inte med frontpage. Så skall jag även få igång nya bloggen imonn efter middag nån gång. Om det går som det skall vilket jag hoppas på. Så var ute efter att jag hade hängt upp tvätten men det tog en illa tid innan jag kom ner så sen var jag. Var på ica och handlade lite men glömde kaffe och yoghurt. Kaffet kom jag på efter middagen att det var slut, men jag fick i mig middag idag med sedan en lunch på det. Så efter detta så drog jag till ica igen och köpte kaffe och yoghurt och en öl som jag inmundigar just nu. Skall lägga upp lite på nya stället och lite på gamla stället. Skall testa nytt program att göra detta med så att det fungerar som det skall. Detta skall jag göra efter bloggen, om det går som jag vill. Japp det var nog dagen det lite stressigt idag alltid. Jo jag har inte fått upp bloggen på andra hotellet så ni kanske får en tom sida men försök ladda igen då så skall den komma igen. Det tar 24 tim innan man kan ladda in det.

TRÄNING: Jaha får se om jag hinner med stretchen imonn. Det beror på hur snabbt det går med hotellet. Men tror nog att jag skall hinna med det med.

NOVELL: Ja bestämde mig för att jag skall köra på novellen imonn så kör jag hotellet efter middagen. Vill komma igång med sista novellen nu hinner med hotellet sedan men skall få ur mig tre sidor imonn med hoppas jag.

Japp ses imonn då igen om ni har lust säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: