söndag 29 mars 2009

Söndag 29/3-2009 20:00

DAG: Japp äntligen en bra natt, jag tror att sömnen kan ha med att det går trögt på gymmet. Men ett par dags kass sömn så fick jag bra sömn inatt. Vaknade ett par gånger på morgonen men kom upp ur sängen tillslut till elva tiden, men så en sekund senare så slog klockan tolv. Ja det var när jag startade mobilen som klockan slog en timme fram. Jag glömde igår att ställa fram tiden så jag gick en timme fram på en sekund. Så jag kom upp tolv inte elva, men jag fick i mig frukosten och sedan vid ett så dammsög jag. Tänkte får göra det så att det är klart. Efter detta så satte jag mig med King i ett par kapitel. Roland berättar om sin ungdom med den vackra Susan och en trollpacka. Så när sedan klockan slog fyra så drog jag igång med middagen, hade kyckling med pepparsås idag, och mos till detta, gott mos. Nja hade i lite för mycket pulver idag så det blev rätt kompakt idag men det gick ner ändå. Är väl lite mycket med ett paket med kyckling med gott är det, strimlad sådan då alltså. Så efter detta satte jag mig igen och söp i mig lite King, satt nog en halvtimme nått sånt innan det var dags för lunchen. När jag åt denna så spanade jag på Merlin på SVT har sett den ett par gånger är väl okey och så kommer den just som jag äter lunchen. Så där emellan så uppdaterade jag hemsidan, uppdatering 97 blev det idag. Jag tog bort den gamla klockan och satte dit en digital med datum. Var lite pilligt att hitta html koden men jag hittade rätt tillslut, jag hade lagt till detta för hand så jag fick ta bort det för hand med. Men det gick bra, så nu behöver ni inte lägga till min sida i kompatibelmenyn den fungerar utan detta nu. Men låt den ligga kvar det gör ingen skada att ha den där, men det behövs inte mer nu. Tror det är ny kod så problemet är löst. Nu är det inte så långt kvar till uppdatering 100 ja det blir 1.1.00 som ger hundra uppdateringar. Så skall jag lägga till statistiken när månaden är över, tror jag har i snitt 20 per dag på sidan. Vilket är mycket mer än  jag trodde att det var. Men till slutet av månaden så kommer siffror upp som ni kan blänga på.

TRÄNING: Ja som jag sa ovan så tror jag att sömnen ger sämre ork, vi skall se hur det går till måndag. Efter måndag så sover jag kasst till tisdag sedan blir det inte bra till tisdag heller så när jag tar starktablett till onsdag så har jag kass sömn som gör att jag inte har ork till torsdag. Men vi får se till torsdag om jag kan komma ihåg det bara. Men vi får se tills imonn om jag sover bra hur det går.

NOVELL: Jaha då skall jag inte köra förrän till onsdag igen då. Jag brukar klippa mig till fredag då jag tvättar men hon har inte tid då så jag får ta annan dag. Men jag kan köra på novell två efter klippet skall nog gå bra. Det var bra att jag hade lagt villan som tvåa för den hade det jag glömt bort nämligen gestaltning så det var bra att den kom så tidigt i högen. Men nu är det King som gäller en stund fram över…

Jasså då skall jag säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: