onsdag 25 mars 2009

Onsdag 25/3-2009 20:00

DAG: Japp somnade rätt bra igår men sov bara fram till sju, dock sov jag inte hela tiden fram tills dess. Men jag lyckades somna om igen men sömnen var slut när grannen satte igång stereon till nio. Kom upp till en halv tio nått sånt, hade varit bra att sova lite till men, men. Fick i mig frukosten och sedan lyssnade jag på musik fram till tolv tiden så jag drog till ica. Första rundan köpte jag för 800 så mycket har jag  aldrig köpt för. Sedan andra rundan blev det 750 så jag köpte för 1550 lite mycket men jag har inte köpt mat på två månader heller så. Så efter att jag fått in detta i frysen och kylen så drog jag på mig musik igen. Och när klockan slog halv fyra så satte jag igång ugnen till pommes. Idag tog jag hamburgare med pommes och ketchup, det var gott mos det. Det är två månader sen jag åt det nu, då blir det gott. Så spanade lite på teven men inget att ha idag tycker jag. Jo jag hann med lite Nintendo idag med, jag hade hoppat en bana och använt ett vildkort för att komma förbi den. Men idag tog jag den gamla banan kom på hur det skulle gå till och tog tillbaka kortet för att använda på annan bana. Men spelade bara en halvtimme nått sånt idag, innan lunchen idag. Har kollat lite på statistiken idag har ett medel på 19 personer per dag om jag slår ut det på antal dagar. Mer då? Näe tror inte det idag blir inte mer än så idag.

TRÄNING: Japp kör imonn då igen, kan hoppas att jag fått lite mer styrka då iallafall var det lite lättare i måndags. Vi hoppas på det iallafall. Körde magen lite långsammare i måndags känns lite i ryggen idag när jag stretchade. Skall köra igen till måndag så får vi se om jag kan köra så eller gå tillbaks igen tills snabbt. Japp så var det gång igen då idag.

NOVELL: Jaha sa igår att jag skulle köra på fredag men glömde då tvätten. Men jag skall köra mellan tvätten, har gått på den lite idag med undertiden jag gått omkring. Så jag skall köra till fredag mellan tvätten. Har kommit på en bra grej som jag skall lägga till kan bli bra. Men det återstår att se, just nu tror jag att det blir bra men, men.

Nä nu är det dags för en lite runda igen kan bara hoppas att fläsket släpper snart då. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: