tisdag 3 mars 2009

Tisdag 3/3-2009 20:00

DAG: Jahapp dags igen skall börja dagen med att säga att igår hade jag sämsta noteringen någonsin på aftonbladet 1 En som var uppe, skall det vara sämre nu så är 0 noll nästa. Och jag vet att min blogg är tråkig som bara den, att någon läser är lite underligt men men ni som läser är välkommna även om det bara är en. Kom i säng igår som jag brukar men kunde inte somna fort jag var trött men det gick inte att somna ändå. Men somnade till slut ändå och vaknade idag till tio sedan låg jag fram till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan satt jag igång med datorn, jag fick inte realarcade att fungera min ide med att byta disk hjälpte inte ett dugg. Så idag tog jag telias tjänst och de tog 99 för det jag får ladda hem så många spel som helst. Dock gick det inte att lägga det på annan hårddisk så jag får ha det på c. Jag har laddat hem tre spel som lätt går på 450 bagare tillsammans då tar jag 150 styck. Nu är det inte toppspel men ändå 99 i månaden är billigt. Så fram till halv två så fick jag i mig mjukisen idag för att jag skulle till sjukgymnasen idag. Drog hemifrån vid halv tre och kom hem igen till fyra jag var på ica på vägen hem. Kan meddela att jag fick ta en 500 från bufferten idag kommer inte räcka men jag sparar ändå 500 denna månaden hade tänkt 1000 men det sket sig. Så mer da? En rätt bra dag eftersom jag fick bra råd från sjukgymnasten idag lite seg morgon men sen blev det bra ändå. Bra besked från honom, men mer om detta nedan.

TRÄNING: Japp idag var jag hos sjukgymnasten och han sa att jag skulle hålla upp med axlar och bröst i en månad tills det läkt lite till. Dock fick jag fem övningar att göra till de jag redan har, alla ligger på axlarna. Tror jag måste dela upp det på två dar så jag tar tre på måndag och sedan två på torsdag. Eller kanske tre på torsdag har lite mindre övningar då. Det var rotationer och lite till, jag fick sluta med dem för det gjorde ont i axeln men skall  köra dem i en månad och sedan lägga på det andra jag skippat nu. Dock skall jag köra höger på det jag har stoppat på vänster, så jag håller igång den sidan. Skall kolla på det imonn villka övningar jag skall göra på torsdag, så går jag igång med en gång. Så det var bra att jag fick råd, hade tänkt vila en vecka men lite mer var bra, ja tre till. Så skall det nog sluta göra ont helt hoppas jag. Men det känns bra att få igång det igen även om det inte är som det brukar. Men gott att komma igång igen, så får vi se om en månad hur det går då. Japp så håller jag upp med gången idag kör imonn istället skall köra lite spel idag, och regnet är en annan orsak till att hålla upp. Nu har jag kläder men en dag är ingen dag.

NOVELL: Japps skall bli skoj att gå igång nu, känns som tiden rinner iväg bara. Fan vet om jag hinner till detta året, men när jag är klar med denna så skall jag gå igång på att skriva om då kanske det går fort. Nu är det min lilla kompis imonn sedan träning och sen så kör jag igen.

Japp dags att spela lite spel har bara hämtat tre och ett av dem kunde jag köra med joypaden jag köpte för 10 år sen. Men den kom till nytta tillslut ändå. Nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: