fredag 20 mars 2009

Fredag 20/3-2009 20:01

DAG: Jahapp dags igen för dag då, dagen idag är första dan på nya hotellet. Jag ändrade adressen idag och den nya, ja gamla för jag hade tillfällig innan, fungerade som det skulle. Jaha natten då, japp sov inget vidare inatt somnade nån gång vid två tiden men sov inte längre än till tre innan jag vaknade igen. Efter detta så vaknade jag sex sju gånger innan jag kom upp till kvar i elva. Jag såg inte på klockan när jag vaknade så jag vet inte vad den var. Jo jag vet var den var inte vad den var, okey… Så kom upp idag runt till en tio i elva om jag skall vara exakt. Fick i mig frukosten och till tolv tiden gick jag igång med novellen. När denna uppgift var över så slöade jag till två innan jag drog till ica, fick ta ut 200 men det var grejor jag måste ha så det skall nog fungera ändå. Sedan hem och fick i mig mjukisen och sedan var det dags för middag. Tog idag kotletter med pommes som jag köpte på mig idag, handlade lite mer än jag hade tänkt mig. Gick på 150 av de 200 jag tog ut, nu får jag inte göra av mer innan jag skall handla på riktigt den 25é. Så då skall jag köpa så pass att det räcker över till nästa månad med, så kan vi hoppas att jag kan behålla dessa stålar nästa månad då. Denna månad gick det inte alls som ni redan vet. Spanade på Harry Potter flammande bägaren undertiden jag åt och sedan igen när jag fick i mig lunchen. Jo skall kolla teven idag när jag kommer hem från gången om det finns nått som är värt att spela in i helgen. Blir slöe dag imonn och på söndag skall spela lite Nintendo och kolla på film, ja kanske är det inte film utan serier jag spelat in idag och igår. Japp får också laga träningsmat så har jag söndagen fri sen bara dammsug den dan.

TRÄNING: Japp då skall det gås (så blir det väl gå går och gås?) idag då. Stretchen var som vanligt idag när jag kör höftlyft på torsdagar, lite stel i magen idag. Det är den enda övningen som ger träningsvärk av någon anledning, men kanske inte så konstigt jag gör 45 i tre set, det ger 135 rep. Men jag kan dock säga att det går mycket lättare att köar det nu än för två månader sen. Är nog redo att gå upp till 50 snart, men som sagt så får jag inte ny styrka så vi får se. Men nu är det gång som gäller så skall jag ta gamla tabletter idag och hoppas att jag sover bättre inatt. Kommer nog få köra gamla och nya lite då och då för de tar bättre om man byter om det. Ja iallafall har det varit så innan. Skall kolla ikväll om det ger nått.

NOVELL: Japp seg natt och seg morgon på denna dag men ändå en historisk dag (nja det återstår att se om den blir historisk iallafall hons mig, sedan får vi se om det blir nån bok av det nån gång) för jag blev klar med novellen idag sista för min novellsamling. Lade den till handlingarna så skall jag slöa imonn och på söndag sedan till tisdag skall jag börja på omarbetningen av dem. Skall bli skoj men det kommer bli ett jobba jobba jååba insats för att få dem bra. Det tar tid att få till dem får se om jag lyckas med det nån gång, vi får hoppas. Men det är massor att lägga till och många gånger att göra om innan jag kan hoppa över bäcken. Men men kämpar man på så fan vet om det inte tillslut kan bli nått av dem ändå. Vi får se sedan skall jag efter jag gått igenom alla köra igång på de andra jag tänkt skriva. Dessa är dock lättare och behöver inte så tung genomgång, det är korta episoder ur scener så jag behöver inte gå så djupt i dem. Men dessa kommer också bearbetas, tanken är att jag kan köra en eller två månader på dessa och sedan gå över till novellerna. Vi får se hur det går med det i slutet av året. Och jag vet att ni håller tummarna så det kommer gå strålande, eller hur!

Nä nog för idag dags att gånga en runda inte för att något händer men med tiden så skall väl ändå nått hända. Om inte annat så blir jag andfådd, lite kul är väl det? Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: