fredag 27 mars 2009

Fredag 27/3-2009 20:00

DAG: Japp då natt igen då som vanligt, tog nya tabletter inatt men somnade inte så bra ändå. Vaknade ett antal gånger under natten och sedan till morgonen till sju, halv nio, halv tio sedan till halv elva då jag gick upp. Så natten var så där, seg var jag när jag väl kom upp. Till tolv var jag nere och fick in tvätten och sedan upp för att skriva men första timmen kom jag inte igång alls. Vid ett var jag nere och hängde upp tvätten då upptäckte jag att jag glömde en handuk. Så jag drog upp igen och slängde in den, sedan körde jag på lite men efter jag var nere och hände upp denna så kom farsan med en kompis så då sket sig det med att skriva idag helt. De stack vid två tiden nått sånt och efter det kom jag inte igång alls så då var det slut på skrivande idag. Var nere och hämtade tvätten vid kvar i fyra och satte på ugnen vid halv fyra. Så när jag kom upp och lagt in tvätten så drog jag igång med maten med en gång. Hamburgare idag med pommes, ja jag vet det var inte länge sedan jag hade det med bröden blir dåliga om de ligger för länge. Så jag får äta ofta medans det är färskt, ja de möglar rätt fort dom. Så därför blev det idag igen samma mat. Så sedan såg jag på terminator när jag åt, den är rätt bra ändå för att vara teveserie. Så mer då? Näe kort blogg idag igen.

TRÄNING: Japp då är det trög stretch imonn igen då, måste ut och köpa lite träningsmat imonn innan jag kör. Har bestämt mig för kyckling men vad till, tror det blir en pasta sås men är trött på spagetti. Japp vi får se vad det blir imonn.

NOVELL: Ja körde ett par rader innan farsan kom idag men det skall jag ta igen imonn. Det är svårt att ladda när man bara har en timme på sig innan man skall ner igen. Men imonn om jag nu får sova inatt så skall jag köra på igen. Så får vi se om jag skriver ner det imonn eller på onsdag, tisdag skall jag till frisören men skall det bara skrivas ner så skall jag nog kunna det på tisdag med. Vi får se hur det går med det.

Jahapp dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: