måndag 23 mars 2009

Måndag 23/3-2009 21:41

DAG: Japp natt igen då som vanligt nästan, jo jag har nog alltid börjat med natt trotts att det står dag. Tog gamla tabletter igår och somnade rätt bra men vaknade ett antal gånger innan klockan slog nio. Jag låg då kvar till halv tio innan jag kom upp ur sängen. Men jag fick i mig frukosten sedan lyssnade jag på musik. Under denna tid av lyssnade på musik så såg jag på datorn att nya IE8 hade kommit så jag laddade ner den idag. Och hemsidan fungerar som den skall men klockan som finns i inehållssidan finns inte, men det går att lösa detta. Om ni laddar hem nya IE8 och sedan går till min hemsida så skall ni klicka på kompatibel menyn som kommer upp just bredvid adressfältet så skall klockan komma när ni sedan klickar uppdatera. Så gör ni så fungerar sidan som den skall, och det enda som inte fungerar är just klockan, allt annat på sidan fungerar som det skall. När ni klickar på den knappen så lägger ni till henrikporali.se till de siter som behöver kompatiblas ( det finns nog inte ett ord som heter så men nått sånt är det) det läggs in i en lite meny över siter som skall använda gamla IE7 för att fungera som de skulle. Knappen dyker bara upp om det behövs den finns inte där annars, men när ni går in på min site så kommer den upp. Så var det med det finns lite kuliga program till den nya med har laddat lite men skall kolla på det en dag mer. Jo ni hittar länk på microsofts hemsida, gå till www.microsoft.se och klicka sedan på ladda ner IE8 så är saken biff. Rätt bra grejor att ha i den nya men jag har inte hunnit kolla så mycket idag skall se en dag. Men jag ladda hem lite grejor minns inte nu vad det var men bra prylar. Så jag la in lite info om detta på hemsidan med i informations sidan. Så sedan när klockan slog fyra så drog jag till träningen, hem därifrån kom jag men och stretchade och fick i mig middagen. Blängde på mythbusters när jag åt.

TRÄNING: Jaha då körde jag på idag igen, och tro det eller ej jag har fått mer styrka. Ja iallafall lite tror jag, dock kan sägas att jag inte tog övningarna i ordning idag var mycket folk idag. Så jag tog benen sist och då gjorde jag alla utan hjälp men vi får se till nästa måndag om det blir det samma då. Det kan ha med att jag bytte ordning på övningen men vi får se till nästa måndag. Gick lätt på allt idag till och med intervallen men jag tror jag fick en lätt cardio och en lätt cykel. Iallafall kändes det så när jag körde idag. Men fan vet jag kanske ändå har fått lite styrka tillslut.

NOVELL: Japp då skall vi köra igång imonn då, kan säga att jag ser fram emot detta. Så imonn inte ens om det brinner så kontakta mig, jag är upptagen. Sedan kommer onsdag då det är mat sedan träning och till fredag igen så skall jag gå loss på mina mästerverk, ja ja lugn och fin symaskin. Mästerverk nja troligen inte.

Japp dagen är till ända och jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: