lördag 28 februari 2009

Lördag 28/2-2009 20:00

DAG: Japp igång idag igen då ja, somnade rätt bra igår men klockan var nog ett nått sånt. Sov bra under natten och vaknade till tio, men låg kvar till elva innan jag gick upp. Lite seg idag faktiskt även om jag sov bra så var jag seg. Fick i mig frukosten och drog igång med novellen till ett tiden nån gång. Klar var jag starx före halv tre sedan vid halv fick jag i mig en mjukis. Idag innan jag körde igång med novellen så pillade jag med realarcade och fick det att fungera som det skulle. Hade gett upp det för länge sedan men testade igen och det fungerade. Så jag laddade ner mitt spel som jag köpte hos dem och ett till som heter bejeweled twist det var roligt kanske skall köpa det en dag. Hade tänkt att köpa telias men får nog hålla på det ett tag till tror jag, dyr månad denna i räkningar. Så jag glömde också att laga träningsmaten idag skall göra det nu efter bloggen. Jag spanade på teven idag först underwold eller nått sånt såg andra delen först innan denna. Så sedan såg jag på eureka och sedan hade jag slagit av inspelningen på atlantis men inte idag, vet inte vad som hände men tog bort den idag. Så middag fick jag i mig med, idag köttbullar med mos, gött mos. Har under hela min uppväxt undvikit (stavas det så?) ketchup men har börjat med det på gamla dar. Så som idag till köttbullarna. Japp imonn är det ändring av hemsidan som gäller för mig. Skall ta bort lite och ändra lite annat med, så att det är förberädd (eller är det förberedd?)för nya webhotellet till nästa månad. Men det var skojigt att få igång arcade idag jag la alla spel på den externa hårddisken så tar det inte plats på c disken. Så får vi se om jag har råd med nått nytt spel denna månad. Jag har även wii spelet skall se om jag inte hinner med lite spel idag efter träningsmaten. Kanske även imonn skall bara göra hemsidan så är jag klar för imonn, vi får se hur det går.

TRÄNING: Japp stretch idag igen som vanligt segt som vanligt med, brukar vara det på lördagar. Är inte direkt varm när jag kör på lördagar. Så sedan är det träning på måndag och sedan sjukgymnast till tisdag hoppas att han har nått som gör att jag kan köra på igen. Vi får hoppas det.

NOVELL: Japp idag körde jag på för första gången på varelsen kom fram till tre personer idag när jag spånade innan jag gick i gång. Men jag har inget slut på den just nu men det kommer hoppas jag. Har även en ide på en roman om zoombies (stavas nog inte så) hade inte tänkt göra nån sådan bok men kom på en bra ide om det igår när jag skulle somna. Och ett svar på varför de blev zoombies med en narturlig orsak som ligger nära verkligheten. Skall skriva upp den så får vi se om det blir nått av den nån gång. Fick ur mig sex sidor idag och det känns bra.

Näe dags att säga hej för idag, kan bara hoppas på stålar tills imonn när jag kollar mailen då. Nä dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: