tisdag 10 februari 2009

Tisdag 10/2-2009 20:01

DAG: Japp natt igen då, somnade rätt sent igår och sov inte så bra men kom upp till elva. Skulle viljat sova längre men inte heller, så upp och fick i mig frukosten och sedan till tolv tiden redan kom jag igång med novellen. Så sedan till halv två så var jag klar för idag och fick i mig min mjukis till halv tre som vanligt. Så mer då? Mini blogg idag känns det som. Ja skall ut och handla imonn efter jag skrivit skall köpa lite smått och gott och en stekspade. Har nu ny stekpanna så en ny spade hade suttit gott. Så skall jag slå en signal imonn innan jag går igång med middagen. Får hoppas att tiden finns till det men vi får se. Näe minsta bloggen för i år detta tror jag nog.

TRÄNING: Japp kanske gjorde fel på bensparken igår. Det var illa tungt men jag gjorde 8 igår men kan inte minnas om det var sju eller sex förra måndagen. Trodde detta skulle stå i bloggen men inte heller. Detta kan varit orsaken att det gick tungt igår på den. Men kör igen på torsdag så får jag se när jag ringer till pt:n måste göra det nu. Kommer nog få gå ner till nästan noll igen på axlarna för att fixa till det med att jag höjer. Men vi får se hur det går med det.

NOVELL: Kom igång idag rätt snabbt idag men det gick lite trögt idag ändå var jag klar redan till halv två. Så trögt har det nog inte gått med det känndes så idag. Men jag fick ur mig tre sidor idag och tror vi kommer stanna på sex sju sammanlagt, nått sånt. Då finns utrymme att lägga till sen. Så det känns bra.

Näe mini blogg idag tror jag visst. Men jag kommer igen imonn så tills dess Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: