onsdag 25 februari 2009

Onsdag 25/2-2009 20:00

DAG: Dag ja snarare igår kväll vid tidpunkten då jag kollade mina mail. Jag sa igår att det var en rätt bra dag igår men då hade jag inte kollat mailen. Kallduschen kom att spary lägger ner webhotellet jag måste erkänna att jag fick en viss panik när jag läste detta var skall jag vara nu då? Så natten blev därefter med som inte alls bra och kom till sans vid tio tiden efter kass natt sov inte många timmar där inte. Sedan var det frukosten och sedan laddade jag för att hitta nytt webhotell, sufande som en galning så hittade jag ett som såg bra ut och rinde dit med andan i halsen. Jag kan inte hur man gör jag bara gör så det kändes lite panik för jag hade bara 25 dar på mig innan de stänger ner sidan. Men jag fick svar från supporten och han lugnade mig efter detta det var inte panik alls skall ringa igen nästa månad och ställa lite mer frågor. Så skall jag om allt går bra köpa nytt hotell till söndag den 15é men jag skall ringa igen så att jag fattat allt som han sa. Så om allt går bra så kan jag kopiera databasen och få över alla gamla inlägg i bloggen finns instruktioner på det i det nya hotellet med. Förhoppninsvis så skall ni inte se skillnad på det och den kommer vara igång hela tiden uppe och övergången skall gå utan att nån ser det alls. Så är tanken nu lite panik kände jag för att jag inte kan nått alls om det. Jag bara lägger upp och så blir det bra, fråga inte mig hur det går till. Sedan har jag haft spray sedan 2006 så allt har gått av sig själv hos dem. Men men hoppas att allt går bra så har jag nytt hotell till slutet av nästa månad. Spray försvinner till den 20é så då skall allt vara klart får vi hoppas. Sedan hade dessa en support som kan lite ja troligen mycket spray sa oj det var konstigt åt det jag ville ha hjälp med. Det skall nog gå bra hoppas jag. Paniken har lagt sig nu så jag kan sova lite bättre ikväll hoppas jag.

TRÄNING: Japp kör på igen imonn då, så får vi se vad sjukgymnasten säger om axlen till tisdag. Japp så är det dags att köra gång idag med lite regn ute nu så jag skall ta på nya regnstället idag på min lilla runda. Idag har jag starka tabletter så jag skall nog somna bra hoppas jag.

NOVELL: Japp beskedet igår fick mig att tappa lusten att skriva idag helt. Sedan jagade jag hotell idag så det blev inget skrivet idag inte. Nu tar det till lördag innan jag kan kör igen, imonn träning sedan tvätt på fredag.

Så ja betalade räkningarna idag fick 2200 över idag feta räkningar denna månad. Så jag skall försöka spara 1000 och leva på 1200 tills nästa lön. Så skall jag köpa hotell med kostar 400 så då har jag 800 att leva på blir hårt det men det skall nog gå det med. Bit ihop. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: