måndag 16 februari 2009

Måndag 16/2-2009 21:41

DAG: Japp stark tablett igår så jag sov bra inatt, somnade dock inte efter en halvtimme som det står att man skall. Men jag somande och sov fram till sju imorse, då, ja när jag vaknade var jag klar vaken med en gång. Men låg kvar i sängen till åtta innan jag gick upp, på detta följde frukosten och sedan var det väntan på att klockan skulle slå fyra. Skulle nog ha varit ute idag och köpt mjölk men orkade inte med det idag, jo orkade kände inte för att gå ut bara. Så jag får göra det imonn då, efter jag har fått ur mig lite novell. Så sedan när jag gick upp så skulle jag göra lite smått idag innan jag drog på träningen och när jag gjort detta så var klockan nio. Seg dag och lååång när jag kommer upp så tidigt. Men klockan slog fyra och jag drog åstad. Kom hem och stretchade och fick igång middagen, glodde på mythbusters undertiden ( e de ett ord de) jag åt. Japp det var nog allt för idag det, tror jag nog. Ja det var allt för idag det, kommer igen imonn om ni har lust.

TRÄNING: Japp träning igen då ja, körde på idag och allt gick bra men axlen är kass. Skall se om jag hinner ringa imonn till pt:n det är värre än innan nu, nja inte exakt med det gör ont även om jag har lite tyngd på. Så är bara frågan om man skall prata med pt:n eller men en sjukgymnast. Tror jag skall hålla upp med axlarna helt och bröst tills smärtan ger upp. Efter det så kan man igen gå på lite försiktigt. Men jag skall höra med pt:n vad hon säger, och om hon tar betalt.

NOVELL: Japp kommer gå igång igen imonn på denna front, och då blir det storyn. Sist blev det inte så mycket skrivet men mer inofat (fint gammalt svenskt ord det) så vi får se om jag har nog nu för att köra tills imonn. Hoppas det.

Japp min psoriasis är rätt bra ändå idag, ja det syns rätt bra men efter som jag har hållt upp i en vecka nu så är det ändå rätt bra. Så nu säger jag som jag brukar göra vid denna tiden. Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: