måndag 23 februari 2009

Måndag 23/2-2009 21:41

DAG: Japp natt igen då, brukar börja med natt i alla skräck historier iallafall med åska och blixtar, dock inte denna natt. Jag la mig som jag brukade och somnade nån gång till tolv igår. Vaknade upp vid nio idag lite tidigt men ändå en rätt bra natt på det hela taget. Kom upp ur sängen till tio tiden fick i mig frukosten och fick börja laga mat, mat? Japp jag glömde laga träningsmat i lördags jag blängde på teven istället. Så idag fick jag laga träningsmaten, var klar med den till kvart över tolv tiden idag. Sen var det ett ja klockan slog ett och det var dags för lunch, idag lyckade jag bränna omeletten, dock inte så illa att det smakade bränt. Så sedan var det musik för mig fram till fyra då jag drog till träningen. Kom hem från den samma och stretchade och fick i mig träningsmaten. Kollade på myhtbusters idag undertiden jag åt. Så mer då? Jo jag fick min försäkring idag på 750 bagare har fått dela upp den på två gånger för att ha råd att betala den, så det kommer en repris på detta nån gång till, minns inte när nu men jag har skrivit upp det i almanackan så jag vet det ändå. En nannandag, när jag tittar så det så. Nä inte mer idag lite mer här under dock.

TRÄNING: Jahapp då var det dags igen då med träning. Idag gick det strålade bra allt gick rätt lätt dock så gick jag ner på benen men då gjorde jag det lätt så jag skall gå upp igen på dem. När jag kör på 48 går det lätt ja kanske inte helt lätt men dock ändå lätt mot den högre tyngden, men när jag kör på 55 då kan jag knappt göra fem innan jag måste ha hjälp. Det är skumt, och som jag sagt innan är det skumt att jag inte får ny kraft. Till och med intervallen gick bra idag, ja det tog emot men det gick som det skulle ändå. Tror att det blir bättre när jag tar gång promenader känns inte så mycket i benen då. Ändå tog det emot igen när jag körde intervallen idag, det är lite underligt det för jag vilar benen hela helgen ju. När jag kör på torsdagar så tar det inte emot, skumt. Jo idag snackade jag lite men en skolkompis som tränar där med, han sa sjukgymnast inte pt. Så jag har satt klockan på halv nio och skall ringa till honom imonn, ja eller dem sjukgymnasterna alltså. Kan hoppas att jag kan få tid snabbt och få svar på det jag vill veta. Vi får se imonn om det. Jo idag körde jag bara höger på bröst och axlar iallafall, så får vi se hur det går med det sen. Vi hörs av imonn igen så får ni veta mer.

NOVELL: Japp imonn ligger det nere men idag har jag faktiskt kört på lite. Jag har hittat namn och yrken, nja inte yrken direkt men en hobbie, kan man nog kalla det. Och jag har gått igenom lite i den med ett par episoder har jag fått fram. Så lite har jag gjort idag ändå. Men imonn så får vi se hur det går, skall jag upp så tidigt så blir det nog inget gjort alls tror jag men vi får se. Tills onsdag så skall jag iallafall köra på igen.

Jaha ingen vinst igår heller. Men nu har jag igen två chanser denna veckan ni håller väl tummarna, ja precis. Säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: