söndag 1 februari 2009

Söndag 1/2-2009 20:01

DAG: Japp natt igen då, somnde som jag gjorde igår nästan med en gång. Sov väl rätt bra men till halv sju så var det över för mig, tog då på mig lurarna men när klockan slog åtta så gav jag upp att somna om och gick upp. Så det blev en tidig start på dan, frukosten på det och musik. Till elva så dammsög jag och sedan var det att vänta på att klockan slulle slå fyra. Men innan dess så fick jag ur mig en målning som blev rätt kass på det hela taget. Sidney operahus men som vanligt så blev bakgunden kass men denna gång målade jag den för hand. Brukar annars rolla på den men inte idag, så målade jag bakgrunden först sedan la jag lager på laget och målade till det. Men som sagt blev det inget bra, men det brukar inte bli nått bra så ni är väl vana. Så efter detta så drog jag i mig en mjukis, jo det hände nått före detta med. Jag la upp den 90ende uppdateringen på hemsidan, som sedan följdes av den 91a när jag la upp målningen. Det var statistik som var som vanligt kass det som kom upp nu var för dec 2008 fan vet om det är nån ide alls att lägga upp det men jag kör ett tag till ändå med det. Men det ligger en månad efter och ändå så kommer det till mer när en månad till kommer till. Japp det är spray säger inte mer än det. Så till fyra så kom min lille pappa och mamma, ja då blir det väl lilla mamma då. Fick i mig lite kina men orkade inte allt skall ta det nu efter bloggen. De gick just innan åtta kvar i var det om jag inte minns fel. Så det blir sen lunch idag, riktigt sen till och med. Ja så skall jag kassera in stålarna som kommer varje måndag och lördag, även om resultatet dröjer till söndag som det är idag. Jo målningen tror jag att jag skall testa nått nytt med nästa söndag. Kom på att det blev rätt bra om man sprutmålade bakgrunden idag. Skall testa det nästa söndag på samma motiv, så får vi se om det gör nån skillnad.

TRÄNING: Jaha då kör jag igen imonn då, men jag skall ta bort latsdraget till torsdag och se om det gör skillnad. Jag är nästan säker på att det är det, all belastning är på axeln i den övningen. Men vi får se jag la ju till armhävningar med men de går inte så på axeln. Japp vi får se till torsdag, får nog höra med ptn om annan övning på latsdaget. Japp vi får se hur det går.

NOVELL: Ja idag har jag gjort intet, men till tisdag, om jag inte kör lite story tills imonn. Jag kommer inte skriva ner det men gå igenom den kan jag göra imonn. Om jag får sova vill säga, men vi hoppas på det.

Jasså då säger jag som jag brukar göra vid denn tiden Tjinegeling! :D :P :D

Inga kommentarer: