lördag 7 februari 2009

Lördag 7/2-2009 20:01

DAG: Japp eller kväll igen då, låg igår till ett tiden innan jag somnade men sov inte så länge på det. Vaknade ett antal gånger och till halv sju så var det över för mig, då tog jag på mina lurar och låg till nio men dem på. Tog av dem och tänkte kan ligga fram till tio halv elva tiden nått sånt. Men vaknade om och om igen men när jag kollade på klockan så var det ett bra tag kvar. Tills jag såg att klockan var kvar i tolv, då var det inte ett bra tag kvar. Men jag fick lite sömn och vid den tiden så var jag rätt pigg. Frukosten på det sedan lyssnade jag inte på musik som jag brukar göra. Tänkte att jag skulle se var eller kanske om det gör skillnad att inte lyssna på dagen. Ja för sömnen på natten alltså, vi får se idag om jag kan somna lättare och sedan om jag sover längre innan jag vaknar. Så kom igång idag med novellen till ett tiden nått sånt, blev klar rätt snabbt idag redan till halv två. Drog då iväg till ica och handlade lite, men glömde banan, får göra ett nytt försök imonn men det. Så sedan blev klockan fyra och jag drog igång med stretchen. På detta så fick jag i mig middagen och spanade på eureka men inte på stargate det hade de tagit bort, sände alien istället. Så mer då? En bra dag idag trotts lite kass natt, men det var sömnen på morgonen som gjorde det. Så sedan efter middagen nån gång vid halv sju så kom jag på att jag skulle laga träningsmaten idag med. Men det fick jag gjort idag så det skall in i frysen och kylen sen om en stund. Näe mer da? Nej inte idag kort blogg igen då.

TRÄNING: Japp sa igår att smärtan i axeln nästan var borta, näe så var inte fallet. Jag hade armbågen i annat läge bara därför gjorde det inte alls ont. Kände idag att det gör ont ännu, vilket kan innebära att det är någon annan rörelse som gör att det gör ont. Men vilken? Japp skall köra på lite till så här men måste nog ta kontakt med ptn ändå. Hon kanske kan fatta vad jag gör för fel, jag hoppas det. Men jag kör ett tag till så får vi se.

NOVELL: Jaha sista gången på storyn idag blir nog inte så lång och då kan jag lägga till destå mer. Jag vet inte hur lång den blir med en 6-8 sidor och då har jag rätt bra att lägga till sen. Tror att toppen går vid nio tio nått sånt, men bättre för kort än för lång. Skall skriva ner det till tisdag tänkte jag. Så får vi se skall ta en till tror jag till novellsamlingen då har jag 24 tror jag, vänta skall kolla japp får det till 24 men en till tror jag att jag skall lägga till. Nä det blir nog två till tror jag, har en uppföljare till odjuret som heter parken. Den måste vara med i samligen. Så blir det nog Gubben med är rätt sliskig. Så får det bli, men snart är det dags att gå om på den förste som heter odjuret, skrev den första versionen 2006 innan kurserna. Skall bli skoj att köra om igen på dem och se vad jag skrev för det minns jag inte just nu. Och det är meningen med att låta dem ligga, man läser dem med nya ögon. Så får vi se om jag uppnår deadlinen till slutet av året. Hoppas det.

Nej det är igen dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: