fredag 20 februari 2009

Fredag 20/2-2009 20:00

DAG: Skall börja idag men att förklara om nu någon undrade, vilket jag tvivlar på, men min klocka gick förut fel på en minut så jag börjar alltså normalt 20:00 inte som innan 20:01ja jag brukar hinna det iallafall. Och vad var det ja sa ingen undrade men ja sa det ändå. Dagen japp natten då igen som vanligt då. Jag somnade sent igår vid tre tiden nån gång men det brukar vara så på träningsdagar. Men inatt så sov jag ända till elva utan att vakna, dock var jag seg när jag slog upp ögonen och bestämde mig för att ligga kvar till tolv. Så lite sen start på denna dagen, men jag fick i mig frukosten och satte igång med novellen till ett tiden nått sånt. Var klar idag till 14:30 då jag fick i mig min mjukis och sedan drog jag till ica. Jag lyckades skrapa ihop 32:- till mjölk och en yoghurt, hade jag tänkt mig för så hade jag haft med mig en påse och sparat 1.50 men det kom jag inte på innan utan efter, så dags då ja. Japp sedan hem och drog igång med middagen idag, förra gången jag var på ica så köpte jag en påse med tjocka pommes som jag tog med kotletter idag, gött mos. Jag har sagt tidigare att det slutat med de tjocka men de har de inte men bara en stapel och två av den tunna. Men jag hittade en påse och tog den när det fanns. Så kollade jag på night rider och terminat idag till middagen. Så mer da? Jo jag fick mitt nya kort idag från nordea och det fungrade med en gång denna gången. Förra gången för nu fem år sedan så var det inte aktiverat när jag fick det. Men idag kom det med ny design och allt dock gick det inte att ändra pinkoden som det gjorde på det gamla. Så det är bara en 4 siffrig kod nu går inte att ändra, hade innan en 6 siffrig kod jag lagt in själv. Men men det skall nog gå bra ändå, nu håller detta fram till 2013/10 så är det dags att byta igen. Har lagt det gamla bland mina gamla konotkort och det andra jag sparar på. Vad jag skall ha det till vet ej men jag är en samlare av naturen, varför jag gör detta vet jag ej. Men jag har kvitton från 2002 från ica i en prydlig hög på köksbordet, varför ja säg det ni. Hamster eller nått.

TRÄNING: Japp idag har jag när jag vaknade imorse gjorde jag ett par bakstrech känns lite i ryggen nu och har inte gjort detta på ett bra tag. Innan när jag just hade varit hos sjukgymnasten så gjorde jag ofta, sedan när smärtan släppte så blev det mindre med tiden. Men nu är jag igång igen. Skulle ringt till pt:n idag men kortet kom jag har hade ingen större lust idag. Skall ringa när jag avlutat novellen kommer nog inte ta mer en en eller ett par dagar. Så kan jag ta en paus och ringa då. Tänkte göra en grej till måndag att inte köra vänster sida på bröst så kanske smärtan lägger sig, det samma på axlar på torsdagar. Så får vi se om detta gör att det lägger sig lite tills jag ringer. Lite snett blir det att bara köra höger men om smärtan lägger sig så. Så får vi se vad hon säger när jag ringer. Så är det gång idag med känns inte så lockande idag men jag skall ta min runda ändå. Nu äter jag med med så jag kommer säkert ha lagt på mig till nästa gång jag väger mig. Men jag håller i maten så får vi se om det tar ett tag innan jag får ny stryrka eller inte alls.

NOVELL: Japp lite sen idag igång men när jag väl började så drog det på. Klockan ringde till mjukisen men då hade jag ett par meningar kvar så var mina tre sidor ur mig idag. Dock har jag inte många sidor kvar att skriva 10 är kvar och det kan nog bli en fem sidor till skulle jag tippa på. Det ger två dar till nått sånt, jag skrev om början det var inte så svårt att byta perspektiv men får lägg till som vanligt sinnen med mera nästa runda.

Japp dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: