onsdag 18 februari 2009

Onsdag 18/2-2009 20:01

DAG: Japp igår så tog jag min första gång tur som jag sa igår så var jag rejält trött när jag gick. Och det samma när jag kom hem, så jag somnade men en gång utan musik men vaknade igen till två. Sedan låg jag med lurar på till fyra och efter det så vaknade jag varje timme fram till nio. Då var sömnen slut och jag gick upp, fick i mig frukosten och drog igång med novellen. Den var jag klar till halv två tiden idag, då jag drog iväg till ica och köpte lite till idag som jag inte fick med mig igår. Och jag gjorde slut på alla pengar jag hade, detta inklusive 60 kronor i tior jag hade i plånboken. Så nu får jag leva snåt fram till den 25:e. Japp hem och tog en stretch idag lite innan fyra för att jag skulle komma igång med maten i tid. Idag hade jag nått kött, icke speifierat sort men tror det var gris, och ris. Det var väl ingen höjdare med det gick ner. Så sedan blev klockan kvart i sju och jag fick i mig lunchen som jag har uppdaterat igen. Äter mer än innan och lite bröd till med, hoppas då blir lite mer stark än innan. Vi får se det imonn om det gjort nån skillnad. Kollade klart på the island idag slutet såg jag sist men då fick jag bara med det, slutet alltså, denna gång fick jag med allt. Så kan vi hoppas att jultomten har varit framme i mitt lotto och lagt till extra, eller är han en ande? Vi får se efter bloggen om det finns kapital där eller inte, som vanligt är det nog inte.

TRÄNING: Japp gången igår gick trögt kändes att jag hade nya skor på mig, kunde inte gå som jag ville. Det är för att jag har gått i kassa skor så länge, när foten får stöd så kan man inte längre gå som innan. Jag fick lite ont i knäna och i framsidan smalben, på grund av den nya gången. Men skall köra idag igen så får vi se hur det går, bra hoppas jag. Men det tog 41 minuter igår brukade gå fortare innan men nu har jag hållt upp med. Får se om jag kan knappa in på det idag.

NOVELL: Jaha ännu en dag med story idag och jag blev klar idag med den. Det blev 16 sidor sammanlagt vilket ger en 8 när jag skriver ner den tror jag. Men jag skall lägga till med mer substans kan vi säga. Så det kommer nog bli längre med tiden. Skall gå igång med den till fredag om allt går som det skall. Sedan är det bara en till att skriva så skall jag gå igång med att skriva om. Tror då att jag har 25 stycken, men jag har en till att skriva den heter varelsen är en fortsättning på odjuret. Får se om det blir ett defenitivt slut på den då eller, har inte bestämt mig för det ännu. Men det blir den enda som är två av i novellsamligen, annars är alla noveller fristående.

Jaha dags att inkassera stålarna då som jag brukar göra på onsdagar. Säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: