lördag 21 februari 2009

Lördag 21/2-2009 20:03

DAG: Japp ny dag igen då, lite sen idag med lyssnade på musik och glömde tiden helt, men nu är jag här igen. Natten da, jag somnade vid ett tiden igår och sov rätt bra fram till elva idag. Men gick inte upp då utan låg kvar till halv tolv innan jag fick aschlet (stavas nog inte så tror jag nog visst) ur sängen. Så kom upp och fick i mig frukosten sedan drog jag igång med novellen. Var klar med den samma till halv tre ja lite senare faktiskt på detta inmundigade jag min mjukis. När detta äventyr var över så var klockan tre och jag drog benen efter mig tills klockan slog fyra och det var dags för stretch. Den gjorde jag och middag upp på detta sedan, idag hade jag kareer med spagetti. Gött mos. Så sedan spanade jag på teven, eureka och skulle sett på stargate men den har visst slutat nån gång. Så jag slog av inspelning på den tills vidare kommer kanske igen nån gång. Japp mer? Ingen lunch idag så dagen går rätt långsmat kan hoppas att jag vinner på lotto idag men jag får nog se det imonn som vanligt då. Jo kollade på nya konton på banken idag tänkte lägga upp ett kapitalkonto för mina buffert stålar. Så när jag skulle kolla vad man får för ränta på det då. Ja man får 0,25 på stålarna det ger 64,50 i månaden så skall man betala skatt på det med. 30% 64,50 minus 30% blir 54,10 i månaden i ränta det ger 649,20 per år. Japp är det då nån mening att lägga in det på banken, näe. Jag kommer ha kvar dem i kassaskåpet så slipper jag nytt konot som säkert kosta en 39 kronor i månaden med så hela räntan går åt meningslöst att spara alltså. Jag får helt enkelt vinna på lotto, ni håller väl tummarna va?

TRÄNING: Japp skall köra höger sidan så skall jag ringa på tisdag till pt:n så får vi se vad som händer. Men kör jag bara höger så lägger sig förhoppningvis smärtan så kan vi gå vidare sen. Men vi får se till tisdag hur det går.

NOVELL: Japp drog igång idag som jag skulle men det tog slut idag med. Jag har skrivit färdigt på denna. Så jag kan ringa på tisdag till pt:n. Så till onsdag skall jag gå igång på den sista varelsen som kommer sist i samligen. Så får vi även se när tävlingen kommer igång på mitrania. Men sen är det bara att skriva om och om och om och om igen tills det förhoppningsvis blir bra tillslut. Japp vi får hoppas på det iallafall. Så får vi se hur lång tid det tar. Jag vet inte om jag sagt detta innan men jag skall skicka till 4 så blir det inte så dyrt. Hade tänkt skicka fler men har fått ge upp detta det blir för dyrt. Och så tälvlingen kommer svaret nån gång eller? Den som lever får se.

Jahapp dags att spana på lottot då, det är enda lösingen för att få stålar för en fattig fan. Näe nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: