torsdag 12 februari 2009

Torsdag 12/2-2009 21:41

DAG: Japp igen så vaknade jag lite tidigt idag, redan till nio så slog jag upp ögonen. Vilket är en liten besvikelse om jag får säga mitt, men efter toa besök och lite till så lyckades jag somna igen. Och vaknade till kvar i tolv, detta betyder att tabeletten gör lite mindre verkan än innan. Jag brukade sova till elva tolv innan, men inte nu mera tycks det. Japp kom upp och fick i mig frukosten, och eftersom jag var sent uppe så var det dags för lunch nästan rätt på frukosten. Har sagt det innan men jag får inte till omeletten i den nya stekpannan, men jag har för hög värme på den tror jag, den blir bränd under och inte stekt över. Så mer det gick ner ändå, efter detta så var det musik fram till fyra. Nja inte rikigt för farsan kom vid två tiden med lite strumpor och ett par skor. Men skorna passade inte så han stack igen med dem. Så sedan så slog klockan fyra och jag drog till träningen. Kom hem och stretchade och då mitt i den så kom farsan igen med bytta skor, och de passade. Sedan efter stretchen så var det middag och lite teve titt. I dag såg jag allt om vapen, jag såg till och med klart på det idag. Slutade till tio över nio. Mer? Jo igår hade jag värsta botten napppet med antal läsare på aftonbladet. EN (1) japp inte många men en iallafall. Nu kan jag inte riktigt förstå varför ni överhuvudtaget läser detta men men. Snart blir det bättre, ja eller kankse inte ändå. Men det var nära alltså skit nära.

TRÄNING: Det gick bra idag på träningen, inget var nått problem med allt flöt lätt. Men vi skall se till måndag om min nya tid att äta gör nått eller, troligen inte, men vi får se.

NOVELL: Jaha intet här idag och intet imonn på denna punkt, tvätt imonn. Så kommer inte igång förrän till lördag med nästa novell. Så får vi se hur lång tid det tar med den, sista tog över en månad att skriva storyn till. Hoppas lite snabbare denna gång. Så skall jag se om jag får i mig pappersväggar imonn, om detta sker så kommer en omtyck om den tills imonn. Om nu nån bryr sig, typ. Ja jag har iallafall en som läser.

Näe dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: