onsdag 4 februari 2009

Onsdag 4/2-2009 20:01

DAG: Japp igen igår när jag la mig somnade jag ganska lätt, detta är när jag somnar utan att ta på mig lurarna. Och sov rätt bra fram till nio tiden, men jag gick inte upp då utan låg kvar ett tag till tio innan jag kom upp. Så sedan fick jag i mig frukosten och lyssnade på musik fram till ett tiden då det var dags att dra till min lille kompis. Ja dit och sedan hem igen men till ica innan jag kom hem. Och när jag kom hem hade posten kommit och givetvis så skickade mobilen till mig som jag nämde ett tag sedan. Så jag fick inte i mig hela middagen för de stänger till sex, men ner till dem och hämtade det och sedan postade jag.  Så sa hon som tog emot det att det skall vara framme tills imonn, men jag är tveksam på det nog till fredag skulle jag tro. Jag fick skicka det som rekomenderat kostade dock inte så mycket som jag trodde att det skulle bara 74 spänn. Så nu är det iväg så men de skulle skicka det till mig trotts att jag la med en lapp att skicka det till syrran. Ja mer da? Jo skall ringa till apotektet imonn och kolla hur mycket jag har kvar att betala på min skuld. Det är skumt man kan logga in på apoteket men inte se det, måste ringa om det. Nä det är slut för idag här.

TRÄNING: Japp min lilla promenad igår var inget vidare på det hela taget. Svullnaden i vristen hade inte lagt sig så det gjorde rätt ont när jag kom hem. Så ingen promenad idag och kanske inte heller nästa vecka till det går ner. Nu har det inte gett nått men tror man får hålla på ett tag innan det märks. Hoppas jag.

NOVELL: Japp uppehåll imonn men till fredag skall jag gå igång igen. Får se hur jag skall kunna begränsa den till 8 sidor bara får inte lägga ut texten för mycket. Men jag har hunnit in i vardagsrummet får dock inte vara där för länge. Vi får se hur långt det blir, det är nästan bättre att skriva kort än långt. Det är inte lätt att kapa text, men vi får se till fredag hur det går.

Näe dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: