söndag 8 februari 2009

Söndag 8/2-2009 20:01

DAG: Jaha igår testade jag att inte lyssna på musik men det gjorde ingen skillnad alls. Vid elva tiden tog jag på mina lurar och hade dem på till ett tiden innan jag somnade. Så att inte lyssna på musik gjorde ingen skillnad alls, så var det med det experimentet. (om det nu stavas så?) Japp kom upp idag till tio tiden kunde inte sova längre idag. Fick i mig frukosten och sedan så lyssnade jag på musik fram till nu. Har bara haft av mig lurarna när jag åt middag idag, får se om det gör nått i sömn men jag tror inte det spelar in alls. Så jag dammsög idag och sedan till två tiden så fick jag i mig min mjukis och drog sedan till ica och fick lite mer mat. Jo innan detta så fick jag ur mig en målning väggen ja eller nått sånt det var en tegelstens vägg jag målade idag. Testade idag att köra med linjal när jag gjorde stenarna sedan skulle jag köra lager men det blev inget vidare idag heller. Senaste tiden blir det bara värre och värre, skall nog gå tillbaks igen till fåglar tror jag. Mest nöjd är jag ändå med blåmesen den är snygg, resten är inte mycket att ha. Men den finns uppe på målningar sidan om ni vill se. Så fick i mig lite kotlett och pommes idag, och idag kom jag ihåg att lägga till tomater. Köpte en hög med körsbärstomater för ett tag sedan. Det är illa gott att äta bara kotlett och tomat, jag äter ena kotletten till pommesen och sedan den andra till tomaterna. Det är gott mos det. Så inget att se idag på teven heller så slö dag idag. Nu återstår bara att hämta in stålarna som jag gör varje onsdag och lördag, söndag. Idag känner jag att nu ni nu. Japp som vanligt kommer det nog att bli men lite spänning finns väl kvar, nja inte men man kan aldrig veta. Det är som jag sa 1:80000000 att vinna så chans har jag iallafall när jag är med.

TRÄNING: Japp måndag imonn och dags att köra igen då. Får se hur jag gör med axeln men jag vet att latsdraget känns men det gör haltelpressen med. Men förra måndagen så gjorde jag två set utan att det känndes alls, det gäller bara att få in rätta vinkeln. Vi får se hur det går imonn.

NOVELL: Japp tisdag då skall jag köra på tävlingsnovellen sen är det två eller kanske tre som jag skall skriva till innan jag kör om dem igen. Sen skall väl ändå hemmets tävling komma snart, det har gått fyra månader nu. Så sedan är jag på sista novellen i pappersväggar, när jag är klar med den skall en tyckning komma från mig på den. Kan säga redan nu Nja, tycker nog att han gör bättre ifrån sig i roman. Men jag återkommer med mera om detta länger fram.

Jassa dags att inkassera stålarna Khising som vanligt då ja. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: