söndag 22 februari 2009

Söndag 22/2-2009 20:00

DAG: Japp här igen då lite seg idag vaknade tidigt idag redan vid nio tiden. Somnade som jag brukar göra nån gång vid ett två tiden sov rätt så bra men som sagt så vaknade jag tidigt idag. Kom ur sängen till halv tio tiden då hade jag satt in mobilen i laddan och den var klar laddad efter en stunds laddande så kanske var det mer mot tio tiden jag kom upp. Så frukosten på det och sedan slappt fram till ett tiden då jag dammsög. Idag så skippade jag målning eftersom det gått illa kasst på den fronten ett tag nu. Jag sökte efter fler motiv men det finns inte så mycket att hämta som jag kan hitta. Men ett par bilder fick jag in ändå får se till nästa söndag om jag kan få ut nått. Japp efter dammsugningen så lyssnade jag på musik fram till fyra tiden då jag stretchade lite och sedan var det middag. Idag tog jag fläsk med mos, gott mos, liten stund efter detta närmare bestämt klockan 18:45 så drog jag igång med lunchen och fick i mig den samma. Mer? Japp det är då som vanligt att inkassera stålarna från lottot. Japp ses imonn.

TRÄNING: Ja imonn skall jag köra halva sidan på bröst och axlar så hoppas jag att jag kan få smärtan att lägga sig. Så får vi se om det blir sjukgymnast eller pt som gör att det inte kommer igen då.

NOVELL: Jada inget idag på denna front men till onsdag skall jag gå igång med nästa novell, då storyn till den så får vi se när jag skriver ner den.

Näe dags att hämta stålarna då. Jag säger Tjigneling! :D :P :D

Inga kommentarer: