lördag 14 februari 2009

Lördag 14/2-2009 20:01

DAG: Japp en kass natt igen värre än innan inatt, låg med musik fram till två tiden men när jag tog av mig så somnade jag inte alls. Låg säkert till fyra eller fem innan jag kunde somna. Så idag när jag vaknade så var klockan redan tolv och innan jag fick i mig frukosten så var klockan redan ett. Hade inte lust till nått idag men gjorde det ändå. Vid halv två så kom jag igång med novellen, var klar för idag till kvart över två. Då la jag ner för idag, fick i mig mjukisen och seadan lyssnade jag på musik fram till fyra. Då det var dags för stretchen var klar till 16:45 och startade middagen. Tog kotletter med pasta idag, och spanade på eurika skulle sedan se stargate men det kom inte. Men jag kollade på en film som hette cubic tror jag det var men såg inte klar den idag. Skall spana klart imonn på den och förhoppninsvis få ut mig en målning med, får se vad det blir imonn. Så mer? Nja inte idag kort blogg idag igen, ja det var väl ett tag sen nu.

TRÄNING: Japp körde en stretch idag seg som vanligt på lördagar. Funderade på att ta bort armhävningarna idag men behöll dem på. Jag tror inte det är dem som gör att det gör ont i axeln. Jag har gjort dessa i ett år nu utan att det gjort ont så kan inte va dem. Hoppas jag, får se när jag får tag i pt:n, så hoppas vi på hjälp med detta.

NOVELL: Jag var extremt seg idag och kom igång sent som fan. Den mesta tiden gick åt att skaffa info med jag fick ur mig en fyra fem sidor ändå. Det går åt mest tid att samla info från internet, och även om jag bara använder lite av det så måste jag läsa och förstå allt ändå. Det är mycket att veta innan man kan skriva om det, då för att få det trovärdigt nog. Ja hoppas iallafall att det är det. Skulle läst pappersväggar igår men det blev inte av. Hoppas att kunna komma igenom den imonn efter målningen. Så har jag resten av filmen med att se på. Men går allt som jag hoppas så skall jag nog få ur mig en tyckning tills imonn om papperväggar. Vi hoppas på det iallafall.

Näe som vanligt så hoppas jag på storvinst idag men kommer inte se det förrän imonn efter bloggen. Japp det är nog dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: