måndag 9 februari 2009

Måndag 9/2-2009 21:41

DAG: Japp natt igen då, hade musik hela dan igår men somnade som vanligt igår kväll. Nån gång vid ett tiden efter att ha lyssnat på musik ett tag. Sen vaknade jag upp ett par gånger under natten, brukar inte göra det när jag tar stark tablett. Men jag vet orsaken jag fick sex två liters flaskor med vatten av morsan och farsan. Och det har jag satt i mig under dagen som går, ja eller dagarna som gått, därför vaknar jag mer på natten. Men nu är de nästan slut så. Kom upp idag till elva tiden och var klar med frukosten och de jag skulle göra till ett. Så mitt på frukosten så körde jag igång med lunchen men det gick ner det med. Nya stekpannan är lite att komma underfund med så det blir inte som det blev innan, ja med förra pannan. Men jag kommer nog på hur det skall bli snart med den nya med. Så sedan så var det väntan på att klockan skulle slå fyra, och det gjorde den vid fyra tiden, skumt. Så då drog jag till träningen körde på och kom hem. Stretchade och fick i mig middagen, spanade lite på mythbusters idag men det var repris. Så det var nog hela dan det, inte så mycket att skriva om men nu är det gjort. Jo igår så pillade jag lite med messenger och laddade in lite smilisar till den på mina konton. Då ville jag lägga till en blid från webkameran och vips så fungerade videon och ljudet. Det var det jag hade supporten på och de misslyckades att fixa det. Men nu fungerar det, måste varit nån bugg. Japp. Kommer igen imonn med mer.

TRÄNING: Japp igen då en dag med träning, idag var det trögt på bensparken. Konstigt för förra måndagen så gick det illa bra, men inte idag trögt som fan var det. Annars gick träningen bra idag, trodde nog att det skulle gå trögt på intervallen efter trög benspark men inte den gick bra. Men jag behöver hjälp med axeln fan vet vad jag skall göra annars. Men troligen får jag börja om igen, tror att smärtan i axeln har med bröstpressen och latsdraget och axel övningarna. Jag lyfter axeln tror det är därför det gör ont nu. Men skall höra av mig till pt:n så får vi se vad hon har att säga. Men jag måste göra nått åt det nu innan det blir värre. Vi får se hur det går.

NOVELL: Japps imonn då så kör jag igång på lägenheten så får vi se hur lång den blir. Sen tror jag att det blir två eller kanske tre till innan jag kör om. Vi får se. Och hemmets lyser med sin frånvaro, ja tävlingen alltså. Men jag kommer igen så fort jag får svar med detta.

Ja dags att säga som jag brukar göra vid denna tiden på en måndag. Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: