onsdag 11 februari 2009

Onsdag 11/2-2009 20:01

DAG: Jahapp dags igen då ja, somande rätt bra ändå igår men sov inte alls länge innan jag vaknade upp igen. Inatt var det med två timmars mellanrum fram till tio tiden, efter jag då hade varit uppe så sov jag till tio i tolv så lite sömn fick jag på morgonen. Kom upp ur sängen och fick i mig frukosten, sedan nån gång till ett tiden så körde jag igång med novellen. Vid halv två var jag klar med den och fick då i mig mjukisen sedan drog jag till ica och handlade. Fick en stekspade idag med, men den var tre centimeter bred så den var inte mycket att ha. Men det fanns inga andra att få tag i, trodde det skulle finnas mer nere i järnaffären men icke de hade samma. Så idag gjorde jag inte har mer än 20 bagare kvar idag men jag har 400 på banken med. Så jag trodde nog pengarna skulle räcka längre men inte. Så sedan hem och middag på det, tog karreer idag med klyftpotatis till, det var gott mos. Så laddade jag hem nya picasa 3 idag men den hade en blidvisningsprogram som gick igång istället för windows men jag ändrade det. Är van vid det och man kan se alla blider i det i miniatyr. I det andra så var det mini blider nere i kanten det gick inte se vad det föreställde. Så jag ändrade det tillbaka. Spanade lite på superman idag undertiden jag åt, men jag har sett den innan och skall jag vara ärlig var den inte mycket att ha. Men i brist på annat så. Japp nu idag är det dags igen att inkassera stålarna, hade suttit gött med lite så jag kunde betala av datorn. Men jag skulle behålla denna tills windows 7 kommer ut, skulle tro att det blir som XP till ME va. Men vinna? Japp det blir som vanligt skulle jag tro. Men man biter ihop och stapplar vidare, eller hur? Nä nog för idag ses imonn igen om ni har lust.

TRÄNING: Jaha dags igen imonn då, så får jag se om jag kan få tag i pt:n nån dag. Och vi får hoppas att hon inte vill ha betalt nu, har frågat mycket när jag hade ont i ryggen. Men vi hoppas att jag kan få lite råd ändå. Jo idag så käkade jag lite senare än innan, lunch. Jag brukar äta 17:50 ja det är då jag går igång med det. Men jag ändrade till 18:45 så kanske jag kan få lite mer stryrka, om det nu har med maten att göra. Men äter jag senare så får jag i mig lite mer mat, jag åt mer innan men sent och då gick jag upp i vikt. Vi får se om det gör skillnad eller inte. Den som lever får se, och ni om ni läser här då och då.

NOVELL: Ja andra dagen med novellen och jag har kommit till slutet, det blev bara 5 sidor men då har jag nog en 5 sidor att lägga till. Tror den skulle må bra av att ha lite bakgrund till Börje detta eftersom jag inte har med nån mer än han. Så det finns knappt nån konversasion (stavas nog inte så va?) alls han pratar lite mer polisen utanför sen är det slut på det. Men det var bra att det blev kort för det är mycket att lägga till. Men jag har lagt den till handlingarna så skall jag köra om den om en månad nått sånt. Slutet på feb. Gick igång på en ny men jag har bara lagt titel och namn än så länge. Gubben heter den just nu iallafall. Efter den är det bara en till sen skall jag gå igång med omskrivningarna, med lite tur så är jag klar till slutet av året. Ja det är planen iallafall.

Näe nu är det dags att hämta stålarna på svenskaspel, för jag kommer väl att vinna va? Ja jag menar det. Säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: