fredag 6 februari 2009

Fredag 6/2-2009 20:01

DAG: Jaha natt ja eller kväll igår blir det nog, somnade inte alls bra igår efter träningen. Var vaken ända till tre innan jag försökte somna, men nån gång då somnade jag men var illa seg imorse när jag vaknade. Klockan var halv elva men  jag kom inte upp förrän kvar över tolv. Så dagen startade lite segt idag, men jag fick i mig frukosten och till ett tiden så drog jag igång med novellen. Så vid två tiden så var jag klar för idag och fick i mig min mjukis. Fick ta fram köttfärs tills imonn, och middagen som jag inte gjorde igår. Så det blev kareer med klyftpotatis idag och pepparsås, det var gott mos det. Kollade på night rider och terminator idag som jag sa förra veckan var det fel avsintt de visade då. Men nu idag gick det igång igen var rätt spännande idag, ja terminat alltså. Spårade mina paket idag på posten försökte igår men det lyckades inte då. Det stod id och ett nummer men det var inte det nummret jag skulle söka på fattade jag idag. Ena hade kommit fram och hämtats igår det andra hade inte skickats än. Men det var det vanliga som inte gått ännu det första var rekomendrat så det kom fram nästa dag. Som hon sa i affären, trodde då näe tror inte det men så var fallet. Skall kolla om ett par dagar typ tisdag om det gått nått längre. Man kan kolla på hemisdan med men det har inte kommit fram ännu. Så får vi se hur man betalt frakten då, blir väl när man häntar ut det då. Ligger på 40 om det gäller det som står på hemsidan vi får se. Så har jag det väl om en tio dar nått sånt. Var uppe på mitranias hemsida idag och hittade lite fel på den, som jag tänkte maila till honom men inte heller mailet fungerade som det skulle. Men jag drog ett vanigt mail på det, så får vi se om han vet eller inte. Kommer nog upp med tävlingen till slutet av denna månad skulle jag tro, det var det förra året iallafall. Mer? Näe inte idag lite lägre idag än innan men jag såg igår på aftonbladet att jag hade lägsta notering någonsin bara två på bloggen. Men inte så konstigt det heller.

TRÄNING: Japp träningsvärk idag med men inte så illa som innan. Imonn är det stora stretchen som jag skall köra. Axeln är nästa bra nu så jag är övertygad om att det var latsdraget som gjorde det. Eftersom jag inte körde det igår, får se om jag fått bort det helt till nästa torsdag. Men det tar sin lilla tid att få bort. Så får jag se hur jag gör med gången troligen så låter jag bli också till tisdag kanske onsdag med. Vristen är lite bättre men inte bra så det kanske blir hela nästa vecka, vi får se. Så till måndag skall jag lägga alla rep i bensparken så kommer jag upp i åtta. Men det är segt alltså jag har kommit upp till 55 kilo och då detta på ett ben, plus att jag skall hålla det tre sekunder innan jag tar ner långsamt. Kan säga att det går åt rätt bra med kraft och syre i den övningen.

NOVELL: Ja idag körde jag på trotts att det blev sent innan jag kom igång. Var nästan framme vid slutet idag men tänkte att jag släpper det tills imonn. Så får jag se hur långt det blir när jag väl skriver det. Efter det kan jag lägga på sinnen med mera till det när jag vet hur lång den blir. Fick gå över till nya bocket idag men det är nog inte mer än en tio sidor jag skrivit på det hela. Men det är bättre att skriva kort än långt på sånt här. Det är jobbigt att kapa bort lättare att lägga till. Jag la upp vargen idag på skrivaren så jag har den klar att gå på sen när jag vet när tävlingen går igång. Men den kommer nog upp i slutet av denna månad, lagom då att gå på dem igen.

Jaha dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: