torsdag 26 februari 2009

Torsdag 26/2-2009 21:41

DAG: Jepp dags igen då för ny dag, men jag startar som vanligt med natten igår. La mig som jag brukar men tabeltterna tog inte som de skulle igår. Låg ända till tolv innan jag kunde försöka somna men det gick bra då iallafall. Vaknade redan till tio idag lite trött men jag gick upp ändå, och fick i mig frukosten på det. Sedan har jag lyssnat på radion ända fram till ett då det var lunch. Innan detta så kollade jag på hemsidan och såg vad jag skulle ta bort från den till söndag skall jag göra det. Det blir maila mig och bekräftelsesidan alla bilder på statistiksidan skall bort. Så räkneverket som räknar besökare tror dock att jag kan lägga på ett annat på den sen. Brukar finnas sådana på webhotellen, så skall jag byta ut hem knappen till en utan java. Så det gjorde jag innan jag drog igång med lunchen idag. Och jag lyckades med omeletten idag med men jag sänkte värmen i tid idag. Så sedan slog klockan frya och jag drog till gymmet, hem och stretch och middag och lite mythbusters på det. Måste komma på annan träningsmat nu har tröttnat på köttfärssås. Skall ut imonn mellan tvätten så skall jag se om jag kan komma på nått nytt. Blir klipp imonn med så lite mat med imonn efter kippen från ica. Så mer da? Näe inte idag kort blogg igen då ja.

TRÄNING: Idag gick det bra att köra, lite lättare än innan men ännu ingen ny kraft. Fick ett tjuv stopp på cykeln men det är för att jag gick igår. Är inte van vid detta ännu tror jag att det är. Innan när jag gick så gick det lättare att köar intervallen än innan så det kommer nog med tiden det med.

NOVELL: Japp intet idag men inte imonn heller men till lördag om allt går som det skall. Skall se om jag kan ägna lite tid imonn till den nya novellen. Om jag ändå går omkring så skall jag nog kunna tänka lite på den med hoppas jag. Vi får se hur det går imonn.

Näe fick inte svaret på allt lotto igår får se om det ger vinst idag då eller? Men det blir nog som vanligt det milonerna rullar in. :) Jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: