torsdag 5 februari 2009

Torsdag 5/2-2009 21:41

DAG: Japp kom igång rätt sent idag, slog först upp ögonen till sju, då var jag uppe på toan. Sedan till nio uppe på toan igen sedan till elva toan igen. Jag vet i fan har jag fått blåskatarr eller. Sen kom jag upp till tio över tolv fick i mig frukosten och sedan nästa mitt på så gjorde jag lunch sen vid ett det var strax efter jag hade fått i mig frukosten. Så sedan lyssnade jag på musik fram till fyra tiden då jag drog till träningen. Så hem därifrån och stretch och middag på det, lite mytbusters på det i teven idag. Jag ringde till apoteket idag och jag har tre månader kvar att betala på det. Det är precis när frikortet går ut så är det betalt. Så inte hänt så mycket idag inte. Men det kommer lägga om internet banken om ett tag på nordea så jag idag när jag var uppe. Så trodde jag att jag slapp beetala på aftonbladet plus men så var inte fallet alls. Jag hittade en gammal räkning och där var det med, har inte sett det nån gång att det var med.

TRÄNING: Japp gick bra idag på det hela taget, och eftersom jag hoppade en övning så gick det fort med. Men jag var rätt seg i benen idag till intervallen, fick ett stopp idag på sista tunga. Men det är konstigt att jag är seg i benen idag det är ju två dar sen jag körde benen. Måndagar så är jag inte seg. Men det gick bra idag ialllafall.

NOVELL: Japp nu är det tävlingsnovellen igen imonn då. Så får vi se om vi får svar nån gång på hemmets tävling skulle väl komma nu då.

Jaha kort blogg idag igen men kommer igen imonn med mer strunt. Nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: