söndag 15 februari 2009

Söndag 15/2-2009 20:01

DAG: Japp natt igen då kass igen andra eller är det tredje på gång, kunde inte somna alls igår. Och när jag väl somnade så vaknade jag med mellanrum och sist var klockan sju. Jag tog på mig lurarna och låg till åtta då jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan lyssnad jag på musik fram till tolv tiden, ja jag tog inte av mig musiken, men jag dammsög och sedan var det musik igen. Sedan nån gång vid ett tiden så gjorde jag försök till målning men det sket sig idag. Gjorde ett par som jag kastade men tillslut kom det en himmel som jag la upp. Men den är inget bra alls, tror jag skall måla utan att lägga upp ett tag så kanske jag kan få ur mig nått som är okey. Men den ligger upp om ni vill se, men inget att ha. Sedan vid fyra tiden så började jag med maten, hade korv och pommes idag. Så imorse så kollade jag lottot som jag brukar göra till nu tiden. Men jag vann inget som vanligt och jag tog en triss och en tia lott men vann inte på den heller. Så kollade jag på cubic idag rätt okey ändå. Och jag läste ut pappersväggar idag med mer nedan. Så mer da? Tött idag seg som fan känner inte för nått alls. Men hoppas på att sova inann ändå, vi får se hur det går.

TRÄNING: Japp trodde igår att inte armhävningarna hade med smärtan att göra men kanske lite ändå. Dock är det inte mycket sämre idag kändes lite med det var inte så farligt som jag först tyckte. Får se om jag får tag i pt:n nästa vecka.

NOVELL: Japp intet idag på denna front men jag läste ut pappersväggar idag. Kan säga att sista novellen är bäst, och på nått sätt så tycker jag nog att han skriver bättre roman än noveller. Som jag känner nu så var det bara en novell som jag tyckte var bra och det var den sista. Om de odöda, resten nja. De är inte dåliga men inte heller bra, inte nått man minns länge iallafall. Ja det var min recension av den, betyg okey.

Japp dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: