lördag 31 januari 2009

Lördag 31/1-2009 20:01

DAG: Japp natt igen då, somnade nästan med en gång igår kväll. Men till två tiden så vaknade jag igen, och tog på mig lurarna fram till fyra men det var illa segt att somna sen efter det. Sen somnade jag och vaknade fram till tio tiden då jag gick upp idag. Frukosten på det sedan drog jag igång med novellen till tolv tiden. Jag var klar till ett tiden idag, på detta följde en mjukis vid halv tre. Så sedan till fyra tiden så startade jag strechen, följt av middag. Spanade på ureka eller vad det nu heter, vet inte om jag skall kolla på den mer. Så även stargate jag har även ultraviloent eller nått sånt kvar att se på. Men inte idag. Jag fick samtal från mammsigen idag kommer imonn och så blir det lite kina på det. Så får jag min stekpanna och förhoppninsvis även lite strumpor, det är inte många kvar nu. Så mer da? Nä det var inte mycket som hände idag inte. Kommer igen imonn om ni har lust.

TRÄNING: Japp la på armhävningar idag, tror dock att latsdraget gjorde lite ont idag. Men vi får se hur jag gör med det, får se men det känns lite mer idag iallafall. Men inte när jag gör det som jag sagt innan. Får se hur jag gör till torsdag, men latsen.

NOVELL: Japp som jag hoppades så blev jag klar idag med novellen. Det kom upp till 38 sidor oediterat och 44 editerat. Så den blev rätt lång denna, och att det blev så många sidor efter editeringen var för att jag hade rätt så bra med tal, ja eller konversasion (stavas det så?) så därför blev det rätt långt. Nu skall jag köra igång med tävlningsnovellen till tisdag. Hade redan innan gjort ett ark med info på den, låg på soffbordet.

Japps kort blogg idag men tror att det skall komma besked om tävingen nån gång nästa vecka, Tills dess säger jag Tjinegeling! :D :P :D

Inga kommentarer: