fredag 30 januari 2009

Fredag 30/1-2009 20:01

DAG: Japp natt igen då, super kass natt blev det, la mig som jag brukar men till tre så tog jag av lurarna och kunde inte somna på många timmar. Jag ställde klockan på kvar i elva i natt för att jag inte somnade så skulle jag inte komma upp idag för att tvätta. Men när klockan rinde var trött som fan, vet inte när jag somnade men sen blev det. Så upp och fick i  mig frukosten och sedan när klockan slog tolv så drog jag ner och fick in tvätten. Sedan upp och lyssnade på musik fram till ett då jag var nere och hängde upp tvätten. Direkt på detta drog jag och kippte mig hade tur att komma in med en gång. Efter kippen så drog jag till ett gym vid gp huset och köpte ett par handskar. På vägen hem stoppade jag på apoteket och fick mina recept sedan till ica och sen hem. Skulle till banken och fixa ny e-leg men jag tar det på måndag då jag skall ner och hämta ett av recepten som de fick beställa. Och rejält sen kom jag hem klockan var redan tjugo över tre när jag kom hem och kollade tvätten. Sedan pustde jag ut och fick in varor och medicin sedan drog jag ner till tvätten och fick upp den. Sedan var det mat och lite teve, men terminator var repris om de inte lagt in fel avsnitt. Får se nästa vecka men detta avsintt hade jag sett iallafall. Så sedan har comhem lagt på en kort avgift på alla abonemang så räkningen kommer gå upp till 329 från 299, tack för det televerket. Men jag kommer inte få påslag förrän mitt aboneman går ut om en 7-8 mån. Om jag inte förstod det fel vill säga. Vi får se hur det blir med det, har man bindningstid så skall man slippa det fram tills den är över. Vi får se hur det blir med det.

TRÄNING: Japp körde latsdraget igår det känns i ryggen idag, har lite svårt att hålla kroppen rak idag. Vet i fan om det inte gör lite ont i axeln idag, inte alls så mycket som innan men lite mer. Kan vara inbillning med, får se tills imonn. Men jag fick nya handskar idag iallafall, 129 kostade de. Men jag får ta XL ändå är det trånga tycker jag, men det var samma som jag tog förra gången. Men nu har jag inte den salvan som förstör allt längre, de förra lossade skinnet tror det var salvan som gjorde det. Men som tur är så är jag av med den salvan nu.

NOVELL: Japp imonn så kör jag sista storyn till grisen sen skall jag editera den och skriva ut den. På detta skall jag skriva storyn till den nya tävlings novellen. Men jag skall ut på måndag till apotek och sedan till  banken. Men till tisdag så skall jag köra på den. Men det kommer bli rätt kort det får inte vara mer än 20000 tecken men mellanslag. Tror det knappt blir 10 sidor med det.

Jaha dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: