lördag 3 januari 2009

Lördag 3/1-2009 20:02

DAG: Jaha kunde inte somna igår heller men tog då på musik tog av den till två tiden nån gång. Tror jag var uppe två gånger på toan men annars sov jag rätt bra. Kom till sans igen till elva men låg kvar i sängen lite seg idag, till tolv tiden innan jag gick upp. Frukosten på det sedan gjorde jag inte ett dugg idag, tänkte måla lite men nä. Så till fyra så drog jag igång med stretchen som jag inte gjort på ett bra tag nu. Segt var det men jag hoppade armhävningarna som vanligt nu ett tag. Sedan var det middag idag tog jag chili concarne med ris, så det gick snabba att göra concarnen var redan klar så jag bara värmde den. Så jag var klar tidigt idag med middagen, spanade på stargate när jag åt. Sedan har jag bara slöat inte gjort ett dugg alls. Japp imonn skall jag till moster en sväng ladda in nya openoffice 3. Och kolla upp hur man byter konot i, ja här skulle komma namnet på mail programmet hon använder men kommer inte på det just nu, men det skall nog gå lätt att ändra till annat konto. Det är det iallafall i mitt program. Så mer da? Japp nu är det dags att inkassera milonerna igen, även om det inte kommer förrän imonn i mailen. Näe dags att säga hej för idag.

TRÄNING: Japp inte förrän till måndag då, och axeln har inte slutat göra ont ännu. Men vi får se hur jag gör måste komma på vilken övning det är som gör ont, eller vilka. Det började när jag ökade på cadion men den har jag tagit bort ju. Kan då vara rodden men det gjorde inte ont innan, skumt hoppas jag kommer fram till nått nån gång. Det är inte bra att det gör ont, har jag otur så leder detta till operation till slut. Men skall nog komma på det tillslut ändå hoppas jag.

NOVELL: Jaha inte nått idag heller, har ingen lust alls känns det som just nu. Men jag är ändå iställd på att inte göra nått nu i mellan dagarna. Blir nog bättre nästa vecka hoppas jag. På dagen så läste jag ut novellen, och ja skräck? Nja snarare fantasy skulle jag villja säga, eller kanske fantastik. Nån större skräck fanns inte i den, med det vill inte säga att jag inte tyckte den var bra. Men inte skräck och den var 70 sidor lång lite lång känndes det som, ändå var det inte så jobbigt att läsa den. Det var mer mystik i den än skräck tycker jag, men den föll inom fantastiken iallafall. Nu följer en på 20 sidor får se hur den är. Om det är skräck eller...

Japp dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: