tisdag 6 januari 2009

Tisdag 6/1-2009 20:01

DAG: Japp vaknade idag vid tio tiden, men låg kvar och täkte det räcker med att jag kommer upp till tolv. Men när jag legat ett bra tag och tänkte nu är det dags att gå upp så var klockan bara elva. Tog fel på en hel timme där men det var bra för då fick jag en tidig start på dan. Igår kunde jag inte somna så jag tog på lurarna och låg till ett innan jag somnade. Sov rätt bra inatt inte många vak alls. Så fick i mig frukosten och sedan körde jag igång med novellen, nån gång till ett tiden gick jag igång idag. Var klar just innan mjukisen vid två eller strax efter det. Så sedan drog jag till ica och handlade lite, men när jag kom hem så hade jag glömt mjölk. Så jag tänkte att jag skulle köpa det idag till när jag går min runda men det sket sig för det började regna. Men jag får gå ut och köpa mjölk iallafall idag efter bloggen. Såg på batman idag till middagen, är väl så där men dock okey att se igen när inget annat finns. Så mer? Näe inte idag kort blogg idag med.

TRÄNING: Japp skulle idag köra min första gång tur men näe, regnet öser ner och jag hatar att bli blöt. Exakt varför jag inte gillar regn vet jag inte men inte i regn. Dock kollade jag på ett regnset idag för 159 tror jag skall inskaffa det för det kommer regna mer. Trodde det kalla vädret skulle hålla i sig men fan heller. Jo axlen är inte så illa som jag trodde igår, den är bättre än innan. Tror jag skall skippa fler övningar på torsdag så att det tillslut ger upp helt. Den är bättre och om det går bort så kan jag lägga på en övning i taget tills det gör ont igen. Om det inte är så att det är flera övningar som gör att det gör ont. Men skall även gå ner i tyngd på axelövningarna så att jag gör dem rätt. Det gör mer ont när jag lyfter axeln så det kan vara det med. Jag lyfter axlen när jag gör axelövningen, så jag skall gå ner till 14 kilo och 13 på de andra så jag kan göra dem med axeln nere. Vi får se hur det går på torsdag. Intervallen gick skit trögt igår glömde säga det igår. På cykeln tappade jag tre gånger, det har jag aldrig gjort innan. Jag höll upp i två veckor men det känns som månader sen jag tränade. Men jag kommer igen om ett tag med nya krafter. Och jag tror jag skall komma till rätta med axeln med men det tar tid att sluta göra ont. Så vi får se till torsdag hur det går, lite bättre hoppas jag.

NOVELL: Japp äntligen körde jag igen, fick ur mig tre sidor och det känndes bra att köra igen. Men natten var okey då är det lättare att komma igång. Nu blir det ingen gång idag men får se troligen så blir inte sömnen bättre av att gå men man kan inte veta förrän man provar. Men det blir en nannandag. Men det är gott att det är igång igen. Jo det gällde tävlingen som jag var med i bör nog komma snart svar på den. Om det kommer i lådan eller på mail vet jag inte riktig. Men jag vet att de inte vill ha min den saken är klar, men jag återkommer med info om det så fort jag fått det.

Japp ut i regnet då, detta trotts att jag hade lapp med mig, den enda var att jag inte såg på den bara. Japp är det inte så man säger: Det man inte har i huvudet får man ha i benen. Dags att plocka fram apostlahästarna och dra till ica. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: