onsdag 28 januari 2009

Onsdag 28/1-2009 20:01

DAG: Jaha dags igen då, somnade rätt bra igår och sov okey under natten. Vaknade upp till halv tio men låg kvar till halv tolv innan jag kom upp. Fick i mig frukosten och sedan till halv ett tiden så drog jag igång med novellen, var klar med detta till två tiden idag. Sedan när klockan blev halv tre så fick jag i mig en mjukis. Sedan stack jag med soporna hade en bra hög efter köttet jag köpte fick packa om det lite så förpackningarna tar plats. Hade lite flaskor som också gått ut, ja också, men de hade gått ut på datumen. Olivolja och morsans hemlagade glögg sen 2001de åkte i kogen och den blev full. Sedan körde jag middag när klockan slog fyra. Dess förinnan så läste jag lite ur pappersväggar. Så var dagen idag på det hela skall bara kamma hem storvinsten idag, som vanligen varje onsdag och lördag. Kan säga att jag skulle behöva lite stålar nu, mina skor har sett sina bästa dar. Jag får ont i vänsterfoten nu, jag har sedan innan haft ont i knäet men nu gör det även ont i foten när jag går. Såg på slulorna idag rätt slitna har de blivit ändå har jag inte haft dem länge alls. Tror det är därför jag har ont i knäet och nu ont i foten. Får bli till nästa lön det men jag skall spara stålar nästa månad så jag skall nog få ut det då. Ligger nog på 500-600 skulle jag tro så håller de längre än dessa jag nu har. Jag har ett par till med de är ännu mer slitna så kan inte ha dem. Men jag får köra dessa tills nästa månad så kan jag köpa nya då. I denna månaden köpte jag regnkläder så men nästa skall det nog gå att få loss lite stålar. Så mer då. Jo jag fick i mig lite mer pappersväggar innan jag startade bloggen. Nä nu är det dags att kamma in de stora stålarna igen, ni håller väl tummarna, japp.

TRÄNING: Ja så skall jag köra igen imonn kan då hoppas att cardion är ledig tills jag skall köra intervallen. I måndags var allt upptaget på allt, det är inget vidare att jag ökat tempot. Jag kör snabbare nu men då är det fullt med folk med innan så var det nästan tomt när jag körde. Men vi får se till torsdag. Japp gång idag en runda men det är lite jobbigt när foten smärtar. Japp men jag tror inte det gjort nån skillnad alls att gå, men man bör gå på morgonen. Nä vi får se till söndag om det gjort nån skillnad, tror inte det.

NOVELL: Japp körde på idag och fick ur mig tre sidor idag med. Gick rätt fort idag så jag var klar rätt tidigt redan till två. Kan säga att det inte kommer ta mer än till lördag så är det klart. Så fick jag i mig lite mera pappersväggar idag, måste säga att jag är nyfiken på vad det är som killen har kommit  på. Vi får se hur den slutar inte så många sidor kvar nu, hinner nog få i mig den imonn innan träningen.

Jaha då är det dags att få det glada beskedet om stålar på lotto då, igen. Som vanligt varje onsdag och lördag strömmar stålarna in. Det är en chans på 8 miloner att vinna på lotto, men vem vet jag kanske är den åttonde miljonte just idag. Håll tummarna. Säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: