torsdag 8 januari 2009

Torsdag 8/1-2009 21:41

DAG: Japp än så länge har dan varit bra inte som igår. Japp somnade igår snabbt ja eller rätt snabbt iallafall. Men vaknade imorse redan vid åtta, tänkte då att näe inte går ja upp nu inte. Så jag låg kvar till elva tiden, somnade nog korta pass från åtta fram till elva. Då stod jag upp och fick i mig frukosten. Så sedan lyssnade jag på musik fram till ett då jag drog igång med lunchen. Hällde idag i omeletten i för varm panna, jag pillade med baconet idag. Köpte tre pack var det denna gång. Brukar köpa styck pack men tre pack var billigare så jag tog det. Fick klippa sär dem innan jag kunde använda dem. Så pannan blev lite för het och så blev omeletten lite för väl stekt, ja med andra ord lite bränd. Men inte så farligt det smakade lite bränt men inte så det störde. Så sedan efter detta var det väntan på att klockan skulle slå fyra. Och när det gjorde detta drog jag till träningen. Hem sedan stretch och middag på det. Var tidigt hemma idag och var snabbt klar med stretchen med. Spanade på mythbusters när jag åt idag ett avsnitt som jag inte sett innan, så jag såg klart det fram till nio. Japp det var väl dagen idag det, jo jag vann inget igår. Men det kunde ni nog förstå ändå.

TRÄNING: Japp körde på idag och det gick bra men jag fick gå ner i vikt på ett par övningar. Som jag sagt tidigare så fick jag inte ny styrka sist jag gick upp. Och jag har bestämt att jag skall köra på vissa samma som innan för att få upp styrkan denna gång. Idag hoppade jag över alla utom en övning på ryggen. Och det var också därför att jag var tidig idag hem. Men det känndes bra på det hela, så kan vi hoppas att axeln har lagt sig tills nästa torsdag. Dock var jag trött i benen igen, men det var inte så farligt som i måndags. Idag körde jag allt och i rätt fart med utan stopp. Men det kändes lite från gårdagens gång. Jag kan meddela att jag hann till odinsplatsen på 16 min sedan vägen hem tog 25 min så det hela landade på 41 min perfekt för förbränning. Känndes bra och jag somnade nästan med en gång när jag la mig. Men då är det starka tabletter med, hade som jag sa igår varit bra om jag fått gå på tisdag. Men skall göra om det till fredag så får vi se vad de andra tabletterna säger om det. Men jag var rätt trött när jag kom hem så kanske kanske. Jo 25 hem? Det är längre vägen om ullevi hem än dit jag går rakt sedan svänger jag runt allt igen. Så om ni undrar varför det tog tid hem. Nu hoppas jag att snön smälter det är inte gott att gå på is. Men vi får se till fredag.

NOVELL: Japp dags för novell imonn igen då. Jag har idag avslutat papperväggar andra novellen, den var lite mer som jag skriver. Nja så bra skriver inte jag men mer som jag skriver ändå. Det var något skumt med huset, och det skumma kom upp ur toan på slutet. Det är lite mer åt mitt håll det, och det var skoj att få med en sån novell som var åt mitt håll. Vilket betyder att mina inte är så illa ändå. Sedan återstår det att skriva dem bra med, den punkten är viktig och inte avklarad. Men men det som skriver får se, och det gör jag.

Jaha dags att säga hej då igen, dagen var bra mot igår och då är jag nöjd. Så jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: