torsdag 29 januari 2009

Torsdag 29/1-2009 21:41

DAG: Japp dags igen då för min lilla dag. Tog tablett igår men somnade inte alls som jag brukar göra. Låg illa länge innan jag lyckades somna igår, men sen sov jag rätt bra till tio tiden. Efter detta så somnade jag inte igen och jag gick upp redan till halv elva idag. Så frukosten på det och sedan musik fram till ett då det var lunch. Efter detta så lyssande jag på mer musik fram till två tiden då åkte lurarna av igen. Så sedan väntade jag på att klockan skulle slå fyra och jag skulle iväg att träna. Så skulle ha läst lite idag men det blev inte av. Fyra drog jag till träningen och hem sedan följt av stretch och middag. Spanade på night rider idag, som vanligt halv kasst men dock ändå kanske nått jag kommer se på. Får dock ändra tiden på inspelningen var två timmar igår. Så mer då? Näe kort blogg idag igen men vi ses imonn om ni har lust.

TRÄNING: Japp idag körde jag på den sista övningen och det känndes bra även om jag gick ner ett steg på den. Tror mer och mer att det var en kass röresle jag gjorde så att det började göra ont. Men vi får se imonn om det gör ont då, så kommer jag lägga till armhävningar till lördag sen är allt tillbaks igen som det var innan. Men det gick bra idag även om benen var lite slöa på cykeln idag. Till mitt försvar kan jag säga att jag kör benen lite hådare för varje vecka, detta trotts att det gör rätt ont första omgången. Vet i fan varför det gör ont då, för nästa känns inte alls, ja vad jag menar det gör inte alls ont då. Bara första settet, det är lite skumt. Men det känns som jag fått lite mer styrka i kroppen nu. Jag körde armar idag och det gick lätt, det gjorde det inte förra veckan. Och varför jag inte får ny stryrka är också skumt, men vi hoppas på bättring nu.

NOVELL: Japp intet idag på denna pukt och intet på det samma imonn. Då är det tvätt och jag skall ut och köpa handskar, ja och apoteket med. En klippning skall med också.  Men till lördag då skall jag bli klar med novllen tillslut. Så skall det nog kunna tänkas att jag får svar på tävlingen med nån gång nästa månad, och det är ju snart det, nästa månad.

Japp dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: