söndag 18 januari 2009

Söndag 18/1-2009 20:01

DAG: Japp natt igen då, la mig och var trött igår men kunde inte somna. Så till elva drog jag på mig lurarna och hade dem på tills ett tiden nått sånt. Sov sedan fram till fem då vaknade jag och satte på mig dom igen för att jag tänkte att jag skulle kunna somna igen. Hade dem på till sju och tro det eller inte jag somnade igen. Vaknade upp till elva tiden, det är gött mos. Brukar inte kunna somna igen men det händer då och då. Så rätt utvilad så kom jag upp och fick i mig frukosten. Sedan lyssnade jag på musik fram till tolv då jag drog igång med dammsugningen. Sedan laddade jag in en blid som jag skulle måla och kom igång sent med det till halv tre, då gjorde jag uppehåll och tog en mukis sedan körde jag klart målningen. Så det finns uppe nu om ni vill se, men den blev så där igen. Jag tror jag har kommit på varför det inte blir så bra. Jag har förliten pensel, jag tar lite för att få till detaljer men det blir inte så bra då. Den första blåmesen gjorde jag med större pensel skall  testa den nästa gång. Men jag har slut på motiv med så jag får spana på internet för att få till fler. Men den ligger uppe och det är en rödhake som vanligt blir bakgrunden inte bra men men. Så mer då? Näe slö dag idag lite fick jag ändå gjort idag dammsug och målning. Nu väntar träningen imonn.

TRÄNING: Japp då kör vi igen imonn då, får se om jag kan köra alla axelövningarna imonn. Det är bättre men inte bra ännu, det är rotationer som jag inte kört på ett tag. För det gör ont i axeln då, men jag har gått ner på tyngden och så får vi se imonn hur det känns.

NOVELL: Japp kan vi vänta oss ett svar på tävlingen nästa vecka då eller? Ja vi får se, snart är det dags för tävling på Mitrania med. Tänkte att köra en specialskriven till den tävlingen, SF. Får nog dra igång den snart om jag vill va med där. Så mer? Nä inte idag ses imonn då om ni vill.

Japp dags att inkassera de stora sluringarna idag på lotto som vanligt. Jag säger som nån annan sa en gång Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: