måndag 12 januari 2009

Måndag 12/1-2009 21:41

DAG: Japp natten då ja, total kass natt den sämsta på mycket länge. Tog den starka tabletten igår och la mig som jag brukar, men somnade inte så lätt. Och när jag väl somnade så vaknade jag med en tio minuters mellan rum, detta på gick hela natten fram till elva då jag gick upp. Så det var en dyng natt, och somn vanligt när jag inte sover så kall svettades jag hela natten. Så ingen bra start på dan inte. Men kom upp och fick i mig frukosten och vid ett startade jag med lunchen. Som idag smakade illa, men jag proppade i mig den ändå. Så sedan blev klockan fyra och jag drog till träningen. Hem och stretch middag på det och lite mythbusters på teven. Japp det var nog allt idag det.

TRÄNING: Japp körde på idag men jag sänkte på ett par grejor idag. Känner av axlen idag med så jag tror det inte går bort till torsdag. Det betyder att jag skippar ryggen denna veckan med. Det har gått över till sidan nu framåt är nästan helt borta, ja axeln alltså. Nästa vecka så skall det nog vara okey igen, hoppas jag.

NOVELL: Japp kör igen imonn då, skall nog bli klar med den till nästa vecka tror jag om allt går som det skall. På onsdag skall jag till min lille kompis så den dan går bort.

Jaha så blir det tvätt på lördag denna veckan från 11:00-14:00 fick ingen annan tid. Näe nu är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: