onsdag 21 januari 2009

Onsdag 21/1-2009 20:01

DAG: Japp igen då natt somnade inte alls igår kväll, låg länge fram mot två tiden men när jag väl somnade så var det bara i korta stunder. Tippar på en eller två timmar i stäck, så när jag kom ur sängen till kvart i tolv så var jag rejält seg. Sen start men till ett tiden så drog jag igång med novellen. Var klar just innan halv tre då jag inmundigade min mjukis. Så sedan var det middag och lite lunch på det. Igår fick jag nya instuktioner att genoföra och det gjorde jag idag efter novellen. Och jag installerade nya messenger men då kunde jag inte ens logga in. Så nu har jag mer fel än innan kan inte ens logga in, jag mailade just nu iväg ett mail så får vi se vad som händer med det. Men jag har inte stora förhoppningar för att få igång den igen. Förra gången jag hade problem så gick det inte att lösa alls, men hoppas på mer tur denna gång. Sedan går det inte göra som det står, det är det jobbigaste men instuktioner att det inte går att göra som det står. Men vi får se imon om det kommer nått nytt och bra som jag kan göra för att få igång den igen. För det går ju att chatta iallafall innan nu går det inte alls.

TRÄNING: Jaha då är det dags igen imonn för ett pass skall då testa att köra rodden igen så får vi se om det gör mer ont i övermonn. Skall ut på min lilla gång runda idag igen har lite högre tempo nu när jag går men bara med ett par minuter men lite bättre tempo.

NOVELL: Japp tre sidor idag med trotts seg start, tippar att vara klar till lördag kanske. Imonn är det träning men sedan fredag och lördag skall kunna gå men vet inte hur många sidor det är kvar. Sedan skall jag lägga till en grej om den svarta mannen som jag la till undertiden jag skrev. Men hoppas på lördag. Annars får det gå över till nästa vecka det är lugnt, vi får se.

Näe dags att gånga en 40 minut och svettas lite men tror inte det ger lägre vikt ännu iallafall. Men vi får se till slutet av månaden. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: